CHP GAZİEMİR’DE SULAR DURULMUYOR. BAŞKAN ADAYI TÜRKMEN’E İHRAÇ!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP GAZİEMİR’DE SULAR DURULMUYOR. BAŞKAN ADAYI TÜRKMEN’E İHRAÇ!

Facebook'ta paylaş
25/01/2021 , 20:32:10

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na yollanan, son ilçe kongresinde ilçe başkan adayı olan Ali Rıza Türkmen CHP’den ihraç edildi. Türkmen’in Yüksek Disiplin Kurulu dahil hukuki yollara başvuracağı ifade ediliyor. 22 Ocak 2021 Cuma günü öğleden sonra saat 16.30’da İl Disiplin Kurulu’na ifade verdiğini açıklayan Türkmen “Keşke bu süratlerini Urla Belediyesi Kayyuma teslim edilirken, Menemen Belediyesi AKP’ye teslim edilirken de gösterebilmiş olsalardı” diyerek karara tepki gösterdi.

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen karar 25 Ocak 2020 Pazartesi öğleden sonra açıklandı. İl Disiplin Kurulu kararı ile Ali Rıza Türkmen CHP’den ihraç edildi.

Konu hakkında kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Türkmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Biraz önce basın mensubu arkadaşların araması ile öğrendim maalesef CHP’den ihraç edilmişim. Asla küçümsememekte birlikte bunu basından öğrenmek beni incitti demek ki yoldaşlık hukuku yok imiş keşke partiden biri arayıp tebliğ etseydi daha şık olurdu diye düşünüyorum.Bu süreçle ilgili bir sıkıntım yok zaten beklediğim bir şeydi sağ olsunlar beni yanıltmadılar ama bu kadar hızlı beklemiyordum İl Başkanlığından çıktığımda Cuma saat 16.30 gibiydi ifademden sonra hemen toplanıp ihracıma karar vermişler,keşke bu süratlerini Urla belediyesi kayyuma teslim edilirken yada Menemen Belediyesi AKP’ye teslim edilirken gösterebilmiş olsalardı.Bundan sonra kimse tek adamlıktan yada parti içi demokrasiden bahsetmesin sonrasını yaşayıp göreceğiz biz neler gördük bu parti ihraç ettiği adamı bir zaman sonra İstanbul’da Büyükşehir adayı yaptı,Tabi ki bu durum benim için savcılık mücadelemin yanında yeni bir hukuk mücadelesi başlatmama sebep olacak,nasıl savcılık dosyasını ısrarla takip ediyorsam Bu da aynı şekilde olacak.Şimdilik sadece şunu söylemek istiyorum ayarını bozduğun kantar bir gün gelir seni de tartar ben ihraç edildiğim belgeyi hayat boyu şeref madalyası gibi saklarım en azından hiç teslim olmadım,eyvallah etmedim.Tebligatı aldıktan sonra süreçle ilgili detaylı bir açıklama yapacağım.Bu ayrılığı kısa süreli olarak düşünüyorum.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin