İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN GAZİEMİRLİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN GAZİEMİRLİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

Facebook'ta paylaş
21/05/2021 , 15:45:20

İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ, İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas ve fenomenbet Teşkilat Başkanı Recep Kalkan Gaziemirliler Derneği’ni Başkanı Selahattin Daver’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gaziemirliler Derneği Başkanı Selahattin Daver,“Derneğimiz hiçbir siyasi ayrım gözetmeden Gaziemirlilere sivil toplum kuruluşu olarak hizmet vermektedir” ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İyi Parti İlçe Başkanı Sedat Dağ bu ziyaretin aynı zamanda iade-i ziyaret anlamında olduğunu hatırlatarak “Göreve ilk atandığımda Gaziemirliler Derneği Başkanı olarak bizi ziyarete etmiştiniz. İlk fırsatta yönetim olarak ta ayrıca bir size bir ziyaret daha yapmak istiyoruz. Derneğinizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başarılı ve özverili olarak çalışıyorsunuz” dedi.

İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas’ta, Dernek Başkanı Selahattin Daver ile çok uzun yıllara dayanan dostlukları bulunduğunu ifade etti. Makas “Selahattin Bey daha gencecik bir müdür olarak Menderes İlköğretim Okulu’nda tanıma fırsatı elde ettim. Dört duvardan başka bir şeyi olmayan okulda bende okul aile birliğindeydim. Elbirliği ile okula tiyatro salonu gibi bir çok hizmet kazandırdık. Sonrasında Gaziemir’de daha sonrada Torbalı’da Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak uzun yıllar hizmet vererek emekli oldu. Dostluğumuzdan hiçbir şey kaybetmedik” dedi.

Dernek yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde konuklar samimi ortamda bir süre daha sohbet etti.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin