CHP’li meclis üyesinden, CHP’li başkana “Faşist” suçlaması
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP’li meclis üyesinden, CHP’li başkana “Faşist” suçlaması

Facebook'ta paylaş
10/01/2021 , 17:28:10 Hit: 450

 

Belediye Meclis toplantısında CHP meclis üyesi Levent Çağlarsu kendisine söz vermediğini ileri sürerek Gaziemir’in CHP’li Belediye Başkanı Halil Arda’yı faşistlikle suçladı. Başkan Arda ise Çağlarsu’ya “Kendisine yakışır üslupla konuştu” diye yanıt verdi.

 

Gaziemir Belediye Meclisi’nin Ocak ayının ilk toplantısında CHP Grubu’nda yaşanan Denetim Komisyonu seçimi krizi ve sonrasında yaşanan tartışmalar ayın son birleşimine de yansıdı.

Dilek ve temenniler gündem maddesinde söz alan CHP meclis üyesi Levent Çağlarsu oturumu yöneten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya oldukça sert suçlamalar yöneltti. Başkan Arda’ya geçen meclis toplantısında kendisine söz vermemesinin faşistçe bir davranış olduğunu söyleyen meclis üyesi Çağlarsu “Şahsımın ülkesinden sonra, şimdi de Gaziemir’de ‘şahsımı belediyesi’ anlayışı hakim oldu” diye konuştu. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ise Çağlarsu’nun kendisine yakışan bir üslup ve yol benimsediğini ifade ederek “Toplantımızı takip eden CHP il başkan yardımcılarımızın önünde kendisinin nasıl birisi olduğunu net bir şekilde ortaya koydu” dedi.

Çağlarsu mecliste yaptığı konuşmada özetle şu ifadeleri kullnadı; “Geçtiğimiz mecliste, halkın temsilcisi olan bir meclis üyesine söz vermemek olsa olsa; Geçmişte İtalya’nın Mussolini, İspanya’nın Franco, Almanya’nın Hitler ve ülkemizde askeri yönetimlerinde olur. Mecliste söz vermemek asla ama asla sosyal demokrasi sistemine yakışmadığını söylemek isterim. Geçen meclis toplantısına denetim komisyonu seçimleri kapalı zarf usulü oy kullanımı ile belirlendi. Ben CHP'lerin kullandığı oylar ile komisyona seçildim. AKP ve MHP ile iş birliği yaptı demek tam bir aymazlıktır.”

Çağlarsu’ya cevap veren, Gaziemir Belediye Başkanı Arda ise şunları söyledi; “ Çağlarsu’nun bu sözlerine şaşırdık mı şaşırmadık! Kendisine çok yakışan bir konuşma yaptı. Beni Hitler’e benzeten adamda hainin tekidir. Adalet ve Kalkınma Partisi ile iş yapıp henüz aday olmadan oy veren birisidir. CHP iyi muhalefet yapmayan diye yazan kendisidir. 11 Aralık’ta tutuklanan bir belediye başkanının arkasından darısı başımıza paylaşımı yapan birinden daha ne beklenir ki? Bütün Gaziemirliler olan biteni izliyor"

 

 

 

 

 

 

  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42 Hit: 450
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39 Hit: 450
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14 Hit: 450
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32 Hit: 450
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01 Hit: 450
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27 Hit: 450
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin