Gelecek Partisi İl Başkanı Kavur “Hep birlikte fakirleşiyoruz”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Gelecek Partisi İl Başkanı Kavur “Hep birlikte fakirleşiyoruz”

Facebook'ta paylaş
21/12/2020 , 12:15:21

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur yaptığı açıklamada pandemi sürecini ve pandeminin esnaf ve vatandaşlara olan etkilerini değerlendirdi.

Cem Kavur şu görüşleri dile getirdi;

“Ülke olarak dar bir boğazdan geçiyoruz ,desem aslında hafif bir kelam etmiş olurum. Açıkçası yokuş aşağı hep birlikte gittiğimizi sadece biz mi görüyoruz ? Anlam veremiyorum. Pandemi almış başını gidiyorken,yalan yanlış veriler ile bunca zaman uyutulduk ,sesimiz çıkmadı.

”Eve gir, kendini izole et” dediler, “faturaları kim ödeyecek ?” demedik. Avrupa ülkelerinde  ''aman sen evde otur bulaştırma kimseye izole ol, biz senin her şeyini çözeriz''derken üstelik.

Pandemi de kötü giden 4. ülke olduğumuzu öğrendik yine sustuk. Çünkü biz kriz yönetiminde sınıfta kaldık. Yalan yanlış veriler ile ölen her gün bir yakınımız, dostumuz, arkadaşımız  canımız kaybettik. Yardım, destek yapacakları yerde ''İban'' verilmesine  sustuk, yardım ettik ama “devletimiz bize ne zaman yardım edecek” demedik.

Pandemi yüzünden batma noktasına gelen; 130 bin kahvehane-kıraathane , 200 bin lokanta-cafe-restoran, 80 bin Okul Kantini geçim sıkıntısını yüzünden bir bir kepenk kapattı.

Çözüm ise kredi desteği altında borç vermek oldu. Devlet tüm çözümü borç vermekte buluyor, başka çözüm üretelim dedik. Ancak kimse duymadı.

Deprem yaşadık, önce kentsel dönüşüm ve hasar tespiti konusunda kendimizi geliştirmedik ama “Arama kurtarmada çok başarılıyız”  diye moral verdik. Herkes üzerine düşeni yapsaydı da biz arayıp kurtarmak zorunda kalmasaydık. 116 can kardeşimizi toprağa vermeseydik.

Her 3 gençten biri işsiz, gerçek verilerde “10 milyon işsiz “var. Bunun sadece yüzde 64’ü “yol ve yemek masrafımızı karşılasın biz ona da razıyız'' demelerine rağmen! Maalesef oda yok yine fakiriz…

22 milyon yurttaş yoksulluk sıkıntısı çekerken, pozitif şeyleri görmemizi istiyorlar, göremiyoruz! Pozitif hayal konusunda da fakiriz!

Kadın cinayetleri, hayvan cinayetleri ve eziyetleri, çocuk istismarı, aile içi şiddet günlük haftalık verilerini ben vermekten hicap duyuyorum. Bu konuda hiç bir ilerleme olmadığı gibi sosyal medyayı Adalet mercii yapmamız, ilgili makamı ne kadar üzer yoksa kendisi pozitif şeyleri görmek mi ister hala bilemiyoruz.

Sadece tüketicinin, bankalara borcu 860 bin lira. Biz borçla borç kapatmayı öğrettik bu insanlara. Benim devletimi yönetenler  “3 bin 500  al.Evinde otur, pandemiyi çözelim , aşıyı bulalım , ekonomi konusunda önlem alalım sonra hep birlikte refaha kavuşalım” demediler ,diyemediler.  

Şimdi aranızda bazıları diyecek yok!

Ulaştırma Bakanımızda açıkladı; 5 şirkete 83 milyon lira kaynak çıkarıp ödetmiş. Demek ki yeterli kaynak var. Hem de herkese yetecek kadar! Ama biz vatandaşımızı fakir seviyoruz muhtaç seviyoruz. Bir taraftan pandemi, bir taraftan deprem, bir taraftan işsizlik, yokluk ve sıkıntı ile ayakta duran İzmirli dostlarım , kardeşlerim, Allah hepimize sabır versin. Devletimize zeval vermesin.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin