FORD İZKAR, ENDÜSTRİ MESLEK’E ARAÇ TESLİM ETTİ, LABORATUAR SÖZÜ VERDİ.
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EĞİTİM

FORD İZKAR, ENDÜSTRİ MESLEK’E ARAÇ TESLİM ETTİ, LABORATUAR SÖZÜ VERDİ.

Facebook'ta paylaş
02/12/2020 , 20:09:38

     Gaziemir Şehit Serhat Sığnak Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi örnek bir törene ev sahipliği yaptı.

Bu tören, Motorlu Araçlar Teknoloji Alanı’nda eğitim gören öğrencilerin mesleki becerilerinin geliştirilmesi adına oldukça anlamlıydı.

 

     Gaziemir’de hizmet veren Ford İzkar, mesleki eğitimin kalitesini arttırmak ve kalifiye işgücü yaratılmasına katkı vermek için sıfır kilometre bir minibüsü Şehit Serhat Sığnak Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi’ne bağışladı.

 

     Şehit Serhat Sığnak Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü İlker Esen okul olarak mesleki eğitim kalitesinin arttırılmasına büyük önem verdiklerini söyledi. Araç bağışı gibi önemli desteklerin eğitim gören öğrencilerin gelişimine çok önemli katkılar sağladığını ifade eden Esen “Katkılarınızla Motorlu Araçlar Teknoloji Alanı’nda Ford Otosan’ın da, bir laboratuarının bulunmasını arzu ediyoruz ”dedi.  

 

     Ford İzkar Servis Müdürü Ali Rıza Türkmen, Ford Otosan olarak Türkiye’nin otomotiv ve teknoloji alanında kalkınmasına yönelik birçok alanda sosyal farkındalık projesine destek verdiğinin altını çizdi.

     Türkmen, Ford Otosan bayilerinin yakın çalıştığı Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri’ne yeni nesil teknolojilerle donatılmış araçları bağışladıklarını ifade etti. Öğrencilerin uygulamalı eğitimlerle yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve tüm otomotiv parçalarını kavradıklarını belirtem Türkmen “İlker Esen müdürümüzün arzu ettiği laboratuarın da buradan sözünü vermek isterim. Şehit Serhat Sığnak Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi’ne en kısa zamanda bir laboratuarda biz kazandıracağız” dedi.

 

     Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Musa Bina’da yaptığı konuşmada yaptığı araç bağışı için Ford İzkar’a ve Okul Müdürü İlker Esen’e teşekkür etti.

 

     Kendisinin de meslek lisesi mezunu olduğunu açıklayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Bina “Bende meslek lisesine sınavla giren öğrencilerden biriydim. Geçmişte öğrenciler meslek lisesine sınavla alınırdı. Aradan geçen yıllarda bu durum değişti. Çıkarılan katsayı uygulamalarıyla bir dönem meslek liselerinin önü kesildi. Son on beş yıldır da meslek liselerinin aradaki açığı kapatması çabası içerisindeyiz. Çünkü meslek lisesi bizim için artık bir memleket meselesidir. Ford firmamızın araç bağışını ve yine okulumuzda bir laboratuar açma sözü bu açıdan çok değerli buluyoruz. İlçe Milli Eğitim olarak öğrencilerimizin eğitime sağladıkları katkı için herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.     

   

     

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin