GAZİEMİR’DE CUMHURİYET BAYRAMI, MÜLKİ ERKANIN TEBRİKLERİN KABULU İLE BAŞLADI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

GAZİEMİR’DE CUMHURİYET BAYRAMI, MÜLKİ ERKANIN TEBRİKLERİN KABULU İLE BAŞLADI

Facebook'ta paylaş
29/10/2020 , 12:15:50

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97.yılı tüm ülkede olduğu İzmir’in Gaziemir İlçe’nde de yapılan resmi törenlerle kutlanıyor. Resmi tören programına göre Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni sonrasında Gaziemir Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı’ndan oluşan mülki erkan tebrikleri kabul etti.

Çelenk Koyma töreninde konuşan Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, 29 Ekim’in, Türk milletinin bağımsızlığa ve özgürlüğe ne kadar düşkün olduğunun göstergesi olan mili mücadelenin meyvesi olarak kazandığımız cumhuriyetin ilan edildiği gün olduğunu vurguladı. Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer “En bitkin ve tükenmiş olduğu döneminde asil Türk milletinin özünden gelen şahlanış ve Anadolu mayasının birleştiriciliği ile kurduğumuz Cumhuriyet, ecdadımızın bize emanet ettiği en önemli mirastır. Atatürk’ün Türk istiklalini ve Türk cumhuriyetini emanet ettiği gençler bizim neslimizin babaları ve dedeleriydi. Babalarımız ve dedelerimizin canıyla, kanıyla, dişiyle ve tırnağıyla koruduğu, ürettiği ve kalkındırdığı bu vatanı bugün bizler bir adım ileriye taşıyarak çocuklarımıza ve torunlarımıza emanet ediyoruz” dedi.

 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle aktardı;  “Bugün; Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan, demokrasinin, özgürlüğün, uygarlığın ışığı Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümü. Kutlu olsun.”

 

Hava muhalefeti nedeniyle ESBAŞ Kapalı Spor Salonu’nda tebrikleri kabul eden mülki erkan pandemi koşullarına riayet etti.

 

Gaziemir Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait araçlardan oluşan konvoy ana arterlerde müzik ve marşlar eşliğinde geçiş yaparken yapılan anonslarla Gaziemir Halkı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18/03/2024 , 11:13:17
SİYASET
17/03/2024 , 11:10:47
SİYASET
16/03/2024 , 18:21:50
SİYASET
16/03/2024 , 10:21:00
GAZİEMİR
16/03/2024 , 09:30:00
SİYASET
15/03/2024 , 12:31:36
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin