BAŞKAN ARDA’DAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SPOR

BAŞKAN ARDA’DAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileriyle kahvaltıda buluştu. Gençlerin spor yapması için çaba gösteren tüm kulüplere teşekkür eden Başkan Arda “Gücümüzün yettiğince kulüplerimize yardımcı olacağız” dedi.
14/10/2020 , 20:52:27

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren derneklerle bir araya gelmişti. Bu kez ilçede futbol başta olmak üzere çeşitli branşlarda faaliyet gösteren amatör spor kulüpleriyle bir araya gelen başkan Arda spora olan ilgisinin ve desteğinin süreceğini ifade etti.

Başkan yardımcılarıyla birlikte spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerine kahvaltı veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede gerçekleşecek sportif yatırımlar hakkında da bilgiler verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde Gaziemir Şehir Stadı’nın elden geçirileceğinin altını çizen Başkan Arda spor kulübü yöneticilerinin düşünce ve isteklerini not aldı. “Bundan sonra amatör spor kulüplerimizle daha sık bir araya gelmeye gayret edeceğiz” dedi.   

Başkan Arda, amatör spor kulüplerinin, gençlerin sağlıklı, bilinçli bireyler olarak yetişmelerinin önünü açan çalışmalar yaptıklarını vurguladı. “Biz de Gaziemir Belediyesi olarak amatör sporculara ve kulüplere destek vermeye devam edeceğiz” diyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir sporuna katkı koyan tüm kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Kahvaltı sonrasında Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’na geçen spor heyeti burada düzenlenen tçrenle Gaziemir Belediyesi tarafından yapılan spor malzemelerini teslim aldı.

Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Mazlum Muammer Şentürk’te burada yaptığı konuşmada “Başkanımız Halil Arda’ya amatör spor kulüplerine desteğinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin