SEFERİHİSAR İZZET GÜL STADYUM’U BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SPOR

SEFERİHİSAR İZZET GÜL STADYUM’U BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ

Facebook'ta paylaş
12/10/2020 , 22:01:49

Seferihisar’da bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan İzzet Gül Stadyum’u yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Uyanık ve AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, haftaya yenilenen İzzet Gül Stadyumu'nda sabah yürüyüşü yaparak başladı.

Seferihisar'da hem spor müsabakalarına hem de ilçedeki etkinliklere ev sahipliği  yapan İzzet Gül Stadyumu, yenileme çalışmalarının ardından tekrar hizmete açıldı. İlçenin simgelerinden biri haline gelen stadyumun yenilenme çalışmalarında büyük katkı sunan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, stadyumun tekrar aktif hale gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

"Eskisinden daha güzel"

İzzet Gül Stadyumu’nun Seferihisar'a eskisinden daha güzel bir şekilde kazandırıldığının altını çizen Başkan Aydın, “Seferihisar için çok önemli olan stadyumumuzun ilçemize yeniden kazandırılması adına Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere emeği geçen herkese, özellikle de yakinen takip ettiğim proje aşamalarında fedakarlıklarıyla görevlerini en iyi şekilde sürdüren tüm emekçi kardeşlerime Seferihisar adına çok teşekkür ediyorum. İlçemizin simgesi haline dönüşen stadyumumuz, yapılan yenileme çalışmalarıyla tekrar büyük sevinçlerimizin yaşanacağı bir kompleks oldu. İlçemize, tüm spor severlere ve halkımıza yenilenen stadyumumuz hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Sadece bir futbol tesisi olarak görmeyin”

Yapılan tesisin sadece bir futbol stadyumundan ibaret olmadığını belirten Başkan Aydın, “Bu tesisi yalnızca futbol müsabakalarına ev sahipliği yapan bir tesis olarak görmeyelim. Seferihisar’da futbol maçlarından, resmi kutlamalara, 11 Eylül Kurtuluş Şenliklerimizden çeşitli organizasyonlara ve ünlü isimlerin konserlerine de ev sahipliği yapan İzzet Gül Stadyumumuz, modern bir görünüme ve işlevsel bir yapıya da kavuşmuş oldu” dedi.

"Baştan aşağıya yenilendi"

Yapılan yenileme çalışmalarını tek tek anlatan Başkan Aydın, “Tesisimiz baştan aşağıya yenilendi. 2016 yılında oluşan dev hortumun etkisiyle zarar gören tribünün çatısı komple değiştirildi. Aydınlatmalar, akşam antrenmanlarında yetersiz geldiği düşünülerek güçlendirildi. Elektrik tesisatı ve su hatları değiştirildi, doğalgaz tesisatı çekildi. Saha etrafındaki tel çitler pvc kaplı tel çitlerle değiştirildi. Soyunma odaları, banyo ve tuvaletler yenilendi. Tribünlerin alt kısımlarında fitness ve aktivite odaları gerekli düzenlemelerle daha da modern ve kullanışlı hale getirildi. Tribün koltukları komple yenilendi. Saha zemini drenaj yapılarak zemini ve koşu yolu da bütünüyle yenilenerek vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak bir hale dönüştürüldü” dedi.

“Seferihisar’a kazandıracağımız çok projelerimiz  var”

Başkan Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Seferihisarlı kardeşlerimiz için daha yapacağımız çok şey var. Sağlıktan kültüre, sanattan turizme, tarımdan ulaşıma her sektörde hizmetlerimiz devam edecek."

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin