Gaziemir Belediyesi Çözüm Noktası ile vatandaşa ulaşıyor
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Gaziemir Belediyesi Çözüm Noktası ile vatandaşa ulaşıyor

Facebook'ta paylaş
24/09/2020 , 15:08:11

Gaziemir Belediyesi, mahallelerde oluşturduğu Çözüm Noktası’nda belediyenin çalışmalarını yurttaşlara anlatıyor; onların istek, öneri ve şikâyetlerini dinliyor. Vatandaşların talepleri ilgili müdürlüğe iletilerek çözüm üretiliyor.
Yurttaşların görüş, öneri ve isteklerini dinleyerek proje ve çalışmalarına şekil veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çözüm Noktası ile yurttaşlara ulaşıyor. Belediyenin personeli, ilçenin 16 mahallesini belirli aralıklarla ziyaret ederek Çözüm Noktası kuruyor. Çözüm Noktası’nı ziyaret eden vatandaşların taleplerini alan personel, aynı zamanda sokak sokak dolaşarak yurttaşları dinliyor.

Çözüm Noktası’nda görev yapan personel, belediyenin hayata geçirdiği fiziki ve sosyal projeler, kültür-sanat çalışmaları ile hayata geçmesi planlanan projeler hakkında yurttaşlara bilgi veriyor; onların görüş, öneri, istek ve şikâyetlerini dinliyor. Yurttaşlarla belediye hizmetleri hakkında anket yapan belediye personeli, onlardan gelen istekleri ilgili müdürlüğe ileterek çözüm üretilmesini sağlıyor. Anketlerde elde edilen veriler ışığında eksikler belirlenerek belediyenin hizmet kalitesi daha da artırılıyor.

Yerinde tespit, hızlı çözüm
Çözüm Noktalarında Gaziemirlileri dinleyerek onların sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm ürettiklerini dile getiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek onların görüşleri doğrultusunda proje ve çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Her platformda dinlediğimiz yurttaşlarımızla şimdi de Çözüm Noktası’nda bir araya geliyoruz. Belediye ekiplerimiz mahallelerimizi ziyaret ederek oluşturdukları Çözüm Noktası’nda Gaziemirlileri dinliyor. Ekiplerimizin çalışması ve yaptığı anketlerin sonuçlarına göre projelerimiz şekillendireceğiz. Yürütülen çalışma kapsamında mahallelerimizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını tespit ederek çözüm üretiyoruz. Yurttaşların görüşleri doğrultusunda tespit ettiğimiz eksiklerimizi gidererek hizmet kalitemizi daha da artıracağız” diye konuştu.  

Çözüm Noktası kurulacak yerler
Gaziemir Belediyesi’nde 24 Eylül Perşembe günü Beyazevler Mahallesi 514 sokakta, 25 Eylül Cuma günü Aktepe-Emrez Mahallesi pazar yerinde, 26 Eylül Cumartesi günü Sarnıç pazar yerinde, 27 Eylül Pazar günü Sevgi Mahallesi Pazar yerinde, 28 Eylül Pazartesi Irmak Mahallesi 38 sokakta, 29 Eylül Salı günü Kömürcüler mevkiinde, 30 Eylül Çarşamba Gaziemir Belediyesi’nin Binbaşı Reşatbey Mahallesi’ndeki çamaşırhanesi önünde, 2 Ekim Cuma günü Abdullah Arda Meydanı’nda, 3Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Mahallesi pazaryerinde Çözüm Noktası kurarak yurttaşları dinleyecek.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin