AK PARTİ’Lİ NASIR’DAN SARNIÇ TAPULARI HAKKINDA TARTIŞMA YARATACAK SÖZLER
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ’Lİ NASIR’DAN SARNIÇ TAPULARI HAKKINDA TARTIŞMA YARATACAK SÖZLER

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Gaziemir İlçe Kongresi’ne katılan İzmir Milletvekili Necip Nasır Sarnıç’ta 2B sorunun çözüldüğünü söylerken, kangrenleşmiş bazı tapu sorunlarının çözümünde ise Gaziemir Belediye Başkanlığı’nın üzerine düşeni yerine getirmediğini iddia etti.
08/09/2020 , 10:27:03

Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır partisinin Gaziemir 7.Olağan İlçe Kongresi’ne katılarak burada yaptığı konuşmada ilçe gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

“GAZİEMİR, BUCA, BAYRAKLI, ÇEŞME’DEKİ HAZİNE FAZLALIKLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN BAKANLIKLA GÖRÜŞÜLDÜ ”

 

İlk olarak yıllardır yapılması öngörülen ancak, mülkiyet ve tapu sorunlarının beş yıl öncesinden çözülmesine rağmen henüz yapımına başlanamayan Hükümet Konağı projesi hakkında bilgi verdi. İzmir Milletvekili Necip Nasır kendisinin de uzun yıllardır Gaziemir’de ikamet ettiğini ifade ederek “İlçemizin sorunlarını yakından biliyor ve çözümü için çalışıyorum. Yıllarca yapımı için uğraşılan Hükümet Konağı ile ilgili bir müjde vermek istiyorum. Hükümet Konağı’nın yapımı için söz konusu arazi TOKİ’ye devir işlemeleri tamamlandı ve ihale süreci başladı. Ekim ayı sonu itibariyle inşallah hep birlikte temelini atacağımızı buradan duyurmak istiyorum” dedi. Necip Nasır ayrıca başta Gaziemir’de olmak üzere Buca, Bayraklı, Çeşme gibi ilçelerde tapu şerhlerinde bulunan hazine fazlalıkları sorununun çözümü için ilgili bakanlıkla görüşüldüğünü ve Milli Emlak Müdürlüğü’nün gerekli yeni düzenleme çalışmalarını başlattığını söyledi.

 

“SARNIÇ’TA 2B SORUNU ÇÖZÜLDÜ. 431 DOSYA BAKANLIĞA ULAŞTIRILDI. BELEDİYE TARAFINDAN GEREKLİ OLAN HİÇ BİR ADIM ATILMADI”

 

Sarnıç’ta uzun yıllardır çözülemeyen tapu sorunları hakkında da açıklama yapan Ak Partili vekil Nasır tapu sorununda belediyeyi de işini yapmamakla suçladı.

Necip Nasır “Sarnıç’ta kangren haine gelmiş olan 2B arazilerinde bilindiği üzere sorunlar çözüldü. Dün itibariye 66 vatandaşın yerleriyle ilgili de tebligatlar yapılıyor. Bu çalışmalar sırasında Ocak ayının başlarında, dönemin ilçe başkanımız Erol Kaya, Gaziemir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekilimiz Uğur İnan Atmaca bizlere 1946 yılında beri şahıslara verilmiş arazilerin tapu sorunlarının çözümüyle ilgili bir sorun yaşandığını aktardılar. Dönemin Sarnıç Belediye Başkanımız sayın İsmail Acar’ın hazırlamış olduğu dosyaları derleyerek bugüne kadar 431 dosyayı geçen ay itibariyle (10 gün önce Ağustos’un 24’ünde) bakanlığımıza aktardık. Sarnıç’ta kangrenleşmiş ve yüzlerce, binlerce vatandaşımızı ilgilendiren bu sorunun çözümü noktasında ilçe başkanımız ve grup başkanvekilimizle Gaziemir Belediye başkanına gittik. Kendisine dedik ki ‘Ortada bir cenaze var. Gelin bu cenazeyi beraber kaldıralım’! Ocak ayındaki bu görüşmeden sonra aradan aylar geçti, ama maalesef her hangi bir adım atılmadı. Tabi ki belediyenin görevlerini yerine getirmesi halinde bizim bu sorunu çözmemiz mümkün! Grup başkanvekilimiz (belediye) mecliste bu sorunu sürekli gündeme getirse de, esas olarak sorunu yaşayan vatandaşlarımızın da belediye başkanını bu konuda baskı yapmaları gerekiyor. Bizim yapacağımız ilgili de bir konu olduğunda 24 saat için Ankara’da konun takipçisi olacağız” dedi.

 

VİDEO: NECİP NASIR'IN KONUŞMASI

 

sarnıçlı
15/09/2020 , 12:20:14
2b
her şey güzel fakat fiyatlar çok pahalı fiyatların neden imar barışı değerlendirme üzerinde yapılmıyor 125 tl imar barışı yaptık fakat 450tl sokak 550tl cd fiyatı üzerinden geliyor bunların daha makul fiyata çekilmesini istiyoruz asgari ücretle çalışan kesim olarak bununla ilgili çözüm olursa çok seviniriz tşk.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin