Başkan Halil Arda’dan bir biri ardına yeni atamalar
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Başkan Halil Arda’dan bir biri ardına yeni atamalar

Facebook'ta paylaş
03/07/2020 , 11:04:34

Karabağlar Belediyesi’nden, Gaziemir’e geçen Azime Melike Uysal, Başkan Arda’nın Özel Kalem Müdürü olarak atandı. Uysal aynı zamanda Yazı İleri Müdürlüğü görevini de vekaleten yürütecek. Yeni seçilen her belediye başkanına tanınan haktan yararlanmak isteyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda özel kalem müdürü olarak Aslı Özgür’ü atamış ancak aradan bir yıldan fazla bir süre geçmesine karşın İçişleri Bakanlığı’ndan onay gelmemişti. Gaziemir Belediye Meclisi’nde durumu açıklayan Başkan Arda Özel Kalem Müdürü olarak Azime Melike Uysal’ın atandığını meclis üyelerinin bilgisine sundu.

Öte yandan 2009’dan günümüze kadar Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev üstlenen Mitat Kale ve son beş yıldır yine başkan yardımcısı olarak görev üstlenen Barış Çağlar Çelik, Başkanlık emrinde Sarnıç Hizmet Binası’ndaki Ar-Ge biriminde görevlendirildi.

Daha önce vekaleten belediye başkan yardımcılığına atanan Deniz Dinler aynı zamanda Sağlık İşleri Müdür vekili olarak ta görev yapacak.

Balçova Belediyesi’nden Gaziemir’e gelen Nurten Elif Sirkeli, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine vekaleten atandı.

Destek İşleri Müdür vekili Ferda Yiğit aynı zamanda Veteriner İşleri ve Bilgi İşlem müdürlüklerini de vekaleten üstlenecek.  

Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevine Fahri Yılmaz vekaleten atandı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Berrin Yıldırım vekaleten atandı.

Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevine Yasemin Akın vakaleten atandı.

Bir süre önce yaş haddi nedeniyle Gaziemir Belediye Başkan yardımcısı kadrosundan emekli edilen Arif Esen’in yerine asil olarak henüz bir atama yapılmadı.

Mitat Kale ve Barış Çağlar Çelik gibi, Devlet Memurları Kadrosu’ndan dördüncü başkan yardımcısı konumunda bulunan Mustafa Duman ise uzun bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi altında bulunuyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda seçilmiş belediye meclis üyelerinden atadığı başkan yardımcıları Necati Kırmaz ve Nevin Mutlu bu görevlerini sürdürüyor.  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
17/04/2024 , 11:16:18
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin