Deniz Arda’nın ikinci testi negatif çıktı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Deniz Arda’nın ikinci testi negatif çıktı

Facebook'ta paylaş
03/05/2020 , 13:16:22

Covid-19 testi pozitif çıktığı için 10 gündür evinde tedavi altında tutulan Gaziemir Belediiye Başkanı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda’dan iyi haberler geldi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda bir süredir Covid-19 tedavisi gören eşi Deniz Arda’ya ikinci kez yapılan testin negatif çıktığı bilgisini paylaştı.

Gaziemir Gönüllü Kadınlar Derneği kurucusu ve başkanı Deniz Arda, on gün önce yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkmasından sonra evinde tedavi altına alınmıştı. Kendi evinde karantina uygulanan Deniz Arda’nın en yakınındakiler ve çevresinde bulunan 45 kişiye yapılan testlerde ise pozitif vakaya karşılaşılmamıştı. Deniz Arda’ya hafta başında yapılacak üçüncü test sonrasında hastalık ve tedavi süreci kesinleşmiş olacağı bildirildi.

Başkan Arda “Gaziemirliler başta olmak üzere ilgilerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum”

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Yerel Haberi İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük ile yaptığı görüşmede eşi Deniz Arda ile yaşadıkları son süreci anlattı.

Başkan Halil Arda eşiyle birlikte Covid-19 testi yaptırmaya karar verdiklerini ifade ederek “Önlem amacıyla test yaptırdık. Benim testim negatif çıktığı halde onun ki pozitif çıktı. Bu hiç beklemediğimiz bir durumdu. Elbette çok üzülmekle birlikte hemen tedaviye başladık. Evimizin bir bölümünde Deniz’e karantina uyguladık. Hemen doktorların verdiği ilaçları kullanmaya başladık. Eşim hiçbir ağır semptom yaşamadı. Çevremizde de sağlık bakanlığı ekiplerince testler yapıldı. Çok şükür ki hiç kimsede pozitif vakaya rastlanmadı. (30 Nisan 2020 Perşembe) Bugün son ilaçlarını da kullanan eşimin durumu iyi. Doktorların önümüzdeki günlerde uygulayacağı tedavi sürecini bekliyoruz” dedi.

 Aile olarak yaşadıkları sıkıntılı süreçte, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere kendisini bir çok kesimin ve Gaziemirlinin aradığının söyleyen Başkan Arda herkese teşekkür etti.

Başkan Arda “Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aradığında evimin ihtiyaçlarını karşılamak üzere marketteydim. Geçmiş olsun dileklerini iletti. Eşimin tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı. TBMM Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanlarımız dahil olmak üzere partimizin her kademesinden aradılar, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Diğer partilerden de çok sayıda isim aradı. Gaziemirli hemşerilerim arayarak geçmiş olsun temennilerini bizlerle paylaştılar. Arayan, sosyal medya üzerinden mesaj yazarak geçmiş olsun dileklerini paylaşana herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu sıkıntılı günlerde ben ve eşime moral verdiler. İnşallah bu sürecide atlatacağız” dedi.     

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin