Deniz Arda’nın testi “pozitif”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Deniz Arda’nın testi “pozitif”

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın eşi, Gaziemir Gönüllü Kadınlar Derneği Başkanı Deniz Arda’ya yapılan Covid-19 testi “pozitif” çıktı. Başkan Arda eşinin test sonucunu sosyal medya hesabından duyururken Deniz Hanım’ın tedavisinin evde süreceğini bildirdi.
24/04/2020 , 18:26:35

Koronavirüs salgını etkisini sürdürüyor. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nnın eşi Deniz Arda’da Covit-19 virüsü tespit edildi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Deniz Arda’ya yapılan Covid-19 testinin “pozitif” çıktığını belirtti. Kendisine yapılan testin “negatif” çıktığını açıklayan Başkan Halil Arda, Deniz hanımın tedavisinin evde süreceğini söyledi.

Başkan Arda sosyal medya hesabında şunları söyledi;

“Değerli dostlarım, önceki gün yaptırdığımız Covid-19 testinin sonuçlarını bugün aldık. Benim test sonucum negatif çıkarken eşim Deniz Arda’nın test sonucu maalesef pozitif çıktı. Kendisinin sağlık durumu gayet iyi, hastalığa ilişkin herhangi bir semptomu yok. Tedavisi evimizde sürecek. Virüsün, her türlü sosyal mesafe kuralına uyulmasına, gerekli tedbirlerin alınmasına rağmen tehlikeli bir şekilde karşımızda durduğunu söylemek isterim. Lütfen siz de tüm tedbirleri rehavete kapılmadan almaya devam edin. Biz de sağlık çalışanlarının tavsiyelerini dinleyerek bu süreci en kısa zamanda atlatacağız. Başta Sayın Neptün Soyer olmak üzere arayan, soran, iyi dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki varsınız. Sağlıcakla kalın.”    

 

Deniz Arda, Gaziemir Gönüllü Kadınlar Derneği Başkanı olarak koronavirüs salgını sonrasında ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi vb. ayni yardımların ulaştırılması için çalışıyordu.

GAZİEMİRLİ KADINLAR DERNEK ÇATISI ALTINDA YARDIMA KOŞACAK

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin