Gaziemir’in balkonlarında 23 Nisan coşkusu
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Gaziemir’in balkonlarında 23 Nisan coşkusu

Facebook'ta paylaş
23/04/2020 , 11:18:19

Gaziemir’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yüzüncü yılı bandonun çaldığı marşlar eşliğinde balkonlardan coşku ve gururla kutlandı. Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte Pozitif Bando, üstü açık otobüsle ilçenin dört bir yanında dolaşarak marşlar çaldı. Bando ekibiyle birlikte ilçeyi dolaşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda eşi Deniz Arda ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.
Gün boyunca marşlar çalarak ilçenin sokaklarında dolaşan bandoya yurttaşlar evlerinin balkonlarından eşlik etti. Ellerine bayraklarını alarak balkonlarına ve pencerelerine çıkan Gaziemirliler, bandonun çaldığı marşlara eşlik etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bayram armağan ettiği çocuklar da kutlama etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Evlerinin balkonlarını Türk Bayraklarıyla donatan, yaptıkları özel resimler ve balonlarla süsleyen çocuklar, marşlar eşliğinde bayramlarını coşku ve mutlulukla kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan Gaziemirliler özel etkinlik sayesinde hem moral buldu hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını gururla kutladı.  

Dünya çocukları 23 Nisan’ı yüz yıllarca kutlamaya devam edecek
Gaziemirlilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Halil Arda, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. yılını, dünya çocuklarıyla birlikte büyük bir coşkuyla kutlamak için tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Bu yıl 23.sünü düzenlemeyi planladığımız, tüm hazırlıklarını tamamladığımız Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliğimizi koronavirüs salgını nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. yılını Koronavirüs salgını nedeniyle okullarda, sokaklarda, alanlarda festivaller düzenleyerek, gönlümüzce kutlayamasak da hep birlikte bandonun müzikleri eşliğinde balkonlarda kutladık. Salgın nedeniyle evlerimizden çıkamasak da bandonun çaldığı marşlar eşliğinde bayram coşkumuzu yaşadık, Atatürk’e ve cumhuriyetimize bağlılığımızı bir kez daha coşkuyla haykırdık. Bu kötü günler geride kalacak ve dünya çocukları, kendilerine armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yine bir araya gelecek. Çocuklarımız dünyanın dört bir yanında şenliklerde buluşacak, Atamızın armağanı olan bayramlarını yüz yıllar boyunca kutlamaya devam edecek. Egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızın 100. yılı kutlu olsun!” dedi. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin