Başkan Arda’dan bayrak sürprizi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Başkan Arda’dan bayrak sürprizi

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sosyal medya üzerinden mesaj yoluyla kendisine ulaşan 72 yaşındaki Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu’na sürpriz yaptı. Başkan Arda, Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu’na Türk Bayrağı armağan etti.
22/04/2020 , 12:12:49

Bayrağı yıpranan ve sokağa çıkma yasağından dolayı dışarı çıkamadığı için yeni bayrak alamayan Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu, sosyal medya aracılığıyla Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yla iletişime geçti. Evindeki bayrakları önceki bayramlarda kullandığı için renklerinin solduğunu, bu bayrakları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda balkonuna asamayacağını ifade eden Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu, Başkan Arda’dan yeni bayrak talep etti. Mesajı alır almaz harekete geçen Başkan Halil Arda, evinde ziyaret ettiği Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu’na Türk Bayrağı armağan etti.

Başkan Arda’ya teşekkür
Kapıyı açtığında Başkan Halil Arda’yı karşısında görünce çok şaşıran Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu, sürpriz karşısında duygulandı. Başkan Halil Arda’ya teşekkür eden Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu, “Evimdeki bayraklarımı daha önceki milli bayramlarda kullandığım için renkleri solmuştu. Bu yüzden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yılında yeni bayrak balkonuma asmak istedim. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamadığım için yeni bayrak alamadım. Ben de Belediye Başkanımız Halil Arda’dan bayrak talep ettim. Belediye Başkanımız Halil Arda’yı elinde bayrakla kapımda göründe çok şaşırdım çok duygulandım. Belediye Başkanımız Halil Arda’ya nazik davranışı için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Gençlere örnek bir Cumhuriyet kadını
Sosyal medyadan mesaj yoluyla kendisine ulaşan Rezzan Kadriye Haşılcıoğlu’nun bayrak talebi karşısında çok duygulandığını dile getiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Sosyal medya hesaplarından bana ulaşarak bayrağının eskidiğini, sokağa çıkma yasağı nedeniyle de yeni bayrak alamadığını ileten Rezzan Hanım’a sosyal mesafemizi koruyarak küçük bir sürpriz yaptım. İstediği gibi, orta ve büyük ebatlarda “bağımsızlığımızın sembolü” Türk Bayrağımızı kendisine hediye ettim. 72 yaşında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu ilk günkü heyecanla yaşadığını gözlerinde gördüğüm bir cumhuriyet kadınıyla tanışmaktan büyük onur duydum. Bayrağı hemen balkonuna gururla asacağını söyledi. Kendisine sağlıklı ömürler diliyorum. Onun cumhuriyete olan bağlılığının gençlerimize örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gaziemir’de 23 Nisan coşkusu
22 yıldır aralıksız sürdürülen Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’ni bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle ertelemek zorunda kalan Gaziemir Belediyesi, ulusal egemenlik coşkusunun aynı heyecanla yaşanması için bugün ilçeyi bando ekibiyle coşturacak. Vatandaşlar da evlerinin balkonlarından bayraklarıyla bandonun çalacağı marşlara eşlik edecek. Atatürk’e ve cumhuriyete bağlılık mesajı verilecek. Gaziemir Belediyesi, yurttaşların balkonlarından 23 Nisan coşkusuna ortak olmaları için 5 bin bayrak dağıttı.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin