Fırınlara Koronavirüs Denetimi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Fırınlara Koronavirüs Denetimi

Facebook'ta paylaş
25/03/2020 , 15:15:30

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler kapsamında fırınlarda denetimlerde bulunarak gerekli uyarıları yaptı. Toplum sağlığını tehdit eden #Koronavirüs salgınına karşı görevli ekipler, fırınlarda çalışan esnafları bilgilendirerek maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hakan Koştu, “İlçemizin dört bir yanında hijyenik koşulları arttırarak önlemlerimizi almaya devam ediyoruz” dedi.

Tarım İlçe Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde, ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik hijyen kontrolleri artarak devam ediyor. Ekipler, fırınlarda işletme sahiplerini ve çalışanlarını hijyen kurallarına uyup-uymadıkları konusunda denetledi. Gerek imalathane, gerekse satış kısmında çalışanlara maske, eldiven takmaları konusunda uyarıda bulunup, ayrıca maske ve eldiven dağıtımı yaptılar. Hijyen kurallarına titizlikle riayet etmeleri gerektiği vurgusu yapan ekipler, işletme sahipleri ve çalışanları Koronavirüs konusunda da bilgilendirdi.

Hijyen denetimlerinin yanı sıra fırınlarda ruhsat kontrolü, ekmeklerin gramajı ve fiyat tarifesi konusunda da denetimde bulunuldu. Denetimlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Hakan Koştu,  "Vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçlarının karşılandığı fırınları bu süreçte sıkı bir şekilde denetliyoruz. Koronavirüs’e karşı ilçemizde gerekli tedbirleri aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu süreçte esnafımızın ve vatandaşlarımızın da üzerine düşen görevleri yerine getirmelerini istiyoruz. Koronavirüs ile mücadele döneminde tüm ekiplerimizle sahadayız. İlçemiz genelinde denetimlerimiz devam edecek" dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin