''MOBİLYADA TÜRKİYE'NİN MİLANO'SU İZMİR OLMALI''
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

''MOBİLYADA TÜRKİYE'NİN MİLANO'SU İZMİR OLMALI''

Facebook'ta paylaş
MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer çıtayı yükseltti. Mobilya fuarının uluslararası boyutunu daha da arttırma hedefinde olacaklarını belirten Başkan Soyer, “Mobilyada Türkiye’nin Milano’su İzmir olmalı”dedi.
09/03/2020 , 16:45:43

4-8 Mart 2020 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşen MODEKO 2020 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı büyük bir ilgi ile ziyaret edildi. Özel ve kamu kurumlarının temsilcileri adeta bir birleriyle yarıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ile birlikte MODEKO katılımcılarını ziyaret etti. Soyer ve ekibine Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, EGEMOB ve OFİSMOD temsilcileri eşlik etti.

FUARLAR VE KONGRELER KENTİ OLMALIYIZ

Başkan Soyer birbirinden özel stantlardaki mobilyaları inceledi. Üreticilerinden bilgi aldı. Katılımcılar, “İyi bir fuar dönemi geçirdik. Ticari bağlantılar sağladık. İzmir Büyükşehir Belediyemizin MODEKO Fuarı kapsamında desteklerini bekliyoruz. İzmir fuarlar ve kongreler kenti olmalıdır”şeklinde konuştu.

ULUSLARARASI BOYUTUNU DAHADA ARTTIRALIM

Katılımcıların peş peşe memnuniyetlerini bildirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, fuarın uluslararası boyutunun daha da fazla ön plana çıkartılması için işbirliği yapacaklarını ifade etti. Başkan Soyer, “Mobilya üreticilerimiz dünya standartlarının üzerinde ürünler imal ediyorlar. Dünyanın gelişmiş ülkelerine mobilya satıyorlar. Mobilya istihdamı yoğun olan her türlü desteği hak eden bir sektör. Kentimizdeki mobilya üreticilerimizi hak ettikleri yere taşıma kararlılığındayız. Mobilyada Türkiye’nin Milano’su İzmir olmalı”dedi.

BAŞKANIN AYRILASI GELMEDİ

Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen MODEKO 2021’de Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nı daha da büyüteceklerinin bilgisini verdi. İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan küçük esnafa üretim ve teşhir alanlarının oluşturulması için destek istedi. Çarpıcı tasarımları ve ergonomisiyle MODEKO’da sergilenen ürünler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den tam not aldı. Ekibinin bir sonraki programını hatırlatması üzerine Başkan Soyer, alandaki ergonomik oturma gruplarından pek ayrılmak istemediğini dile getirdi.  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin