Uygur kardeşlere Gaziemir’de yoğun ilgi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

Uygur kardeşlere Gaziemir’de yoğun ilgi

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği etkinlikte, Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği Süt Kardeşler isimli oyun seyircilerle buluştu. Süheyl Behzat Uygur’la birlikte ünlü sanatçıların rol aldığı oyun Gaziemirlilerden yoğun ilgi gördü
15/02/2020 , 10:14:02

Gaziemir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Süt Kardeşler isimli tiyatro oyunu Gaziemir’de sahnelendi. Nejat Uygur’un Sadık Şendil’in öykülerinden esinlenerek yıllar önce kaleme aldığı ve sahneye taşıdığı oyunu, Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncuları Atatürk Kültür Merkezi’nde başarıyla sahneye taşıdı. Süheyl Behzat Uygur kardeşlerin hem yönetmen koltuğuna oturduğu hem de rol aldığı oyuna Gaziemirli tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Uygur kardeşlerin günümüze uyarladığı oyun seyirciyi kahkahaya boğarken, ülkemizin güncel sorunlarını da eleştirel bir dille ele alarak seyirciyi düşündürdü.  
Karakterlere hayat veren ünlü sanatçılar Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Emine Ün, Nurten İnan, Ömer Yılmaz, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm başarılı oyunculuklarıyla seyirciden tam not aldı. Oyuna yoğun ilgi gösteren Gaziemirli seyirciler, oyuncuları ayakta alkışladı.

Gaziemirlilerin oyunlarına gösterdikleri büyük ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Behzat Uygur, “İzmir’in bizde çok özel bir yeri var. Gaziemir’de olmaktan, Gaziemirli sanat dostlarının ilgisinden çok mutluyuz. Bizi sizlerle buluşturan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya çok teşekkür ederim” diye konuştu.  

Mustafa Şen
15/02/2020 , 10:46:17
Teşekkürler
HALİL ARDA BAŞKANIM VE KÜLTÜR EKİBİNİ KUTULUYORUM.ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER YAPIYORSUNUZ.BU KADAR GÜZEL GÜZEL ETKİNLİKLER OLDUKÇA TABİKİ İZTİHAM OLUR.GÜZEL İLCEMİZE BÜYÜK BİR KÜLTÜR MERKEZİ ŞART.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin