Kadınlar Hazırladı, Gençler Dağıttı: CHP GAZİEMİR’DEN GAZİEMİRLİLERE ÇORBA SEFERBERLİĞİ!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Kadınlar Hazırladı, Gençler Dağıttı: CHP GAZİEMİR’DEN GAZİEMİRLİLERE ÇORBA SEFERBERLİĞİ!

Facebook'ta paylaş
Üniversite öğrencisi Sibel Ünli’nin 1 TL’ye çorba içebilir miyim paylaşımlarının ardından, intihar etmesi üzerine yurt genelinde başlayan öğrencilere ve vatandaşlara sabah çorbası ikram edilmesi kampanyalarına CHP Gaziemir İlçe Örgütü’ de katıldı.
10/01/2020 , 16:23:45

Sık sık yaptığı sosyal etkinliklerle gündemde olan CHP Gaziemir ilçe Örgütü, Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ve Gençlik Kolları Başkanı Baran Manav’ın iş bölümüyle sabahın ilk saatlerinde sahaya indi.

Kadın örgütünün kendi emekleriyle hazırladıkları çorbaları, kaplarına yerleştirip sokağa çıkan İlçe örgütü, toplu ulaşımı kullanan öğrencilere, işlerine gitmek üzere yola çıkmış olan vatandaşlara, dışarıda çalışan emekçilere sıcak çorbaları dağıttı.

 

Başkan ÖZKAN: Tek derdimiz kentimizde içleri ısıtan, yüzleri güldüren işler yapmak!

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım ÖZKAN; “ Soğuk havaların etkisini arttırdığı şu günlerde halkımızın yüzünü güldürmek, içini ısıtmak için Kadın ve Gençlik örgütümüzle birlikte böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Sabahın ilk saatlerinde ocağın başına geçen kadınlarımız yine kendi öz emekleriyle hazırladıkları çorbaları Gaziemirli hemşerilerimize ulaştırdık. Vatandaşlarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek bizlere güç veriyor. Gaziemir İlçe Örgütü olarak, yaptığımız tüm işlerde tek derdimiz halkımızın yüzünü güldüren, içlerini ısıtan, hayatlarına dokunan noktada olmak. Bu ülkeyi mutlu insanların ülkesi yapana kadar durmadan mücadelemize devam edeceğiz.”

 

Sosyal etkinliklerimiz devam edecek!

Bu tarz sosyal etkinlikleri her zaman yaptıklarını söyleyen Başkan Özkan; bundan sonra da tüm CHP Gaziemir ailesi olarak bu tür etkinlikleri arttırarak devam edeceklerini belirtti.

 

Vatandaş memnun

Soğuk havaların etkisini arttırdığı bu günlerde karşısında CHP’li Gençleri ve Kadınları ellerinde sıcak çorbalarla gören Gaziemirli vatandaşlarda memnuniyetlerini ve teşekkürlerini sık sık dile getirdi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin