İYİ PARTİ GAZİEMİR’DE İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İYİ PARTİ GAZİEMİR’DE İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Facebook'ta paylaş
Yaklaşık 8 ay önce Gaziemir İlçe Başkanı olarak atanan Esin Coşkun işlerinin yoğunluğunu ileri sürerek görevinden istifa etti.
17/12/2019 , 19:12:13

İyi Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı’na başkan dayanmıyor.

Kuruluşu, 2018 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimler öncesine uzanan ve genel başkanlığını Meral Akşener’in üstlendiği, İyi Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı’nda 8 ay önce ilçe başkanı olarak atanan Diş Hekimi Esin Coşkun’da bu görevi bıraktı.

Coşkun kişisel sosyal medya hesabından istifasını; “Yaklaşık 8 aydır severek ve gurur duyarak yerine getirdiğim İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı görevimden yoğun iş temposu ve ailevi sağlık sorunları sebebiyle ayrıldım” sözleriyle açıkladı.

Gaziemir’de Av.Leman Emin tarafından kurulan İyi Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı’nda, ilk olağan ilçe kongresinde yeni görev dağılımı gerçekleşmişti. Leman Emin’in ilçe başkanlığı sürecinde yerel seçimlere hazırlanan parti, ülke ve kent genelinde Millet İttifakı ile yarışırken, Gaziemir’de de belediye başkan aday göstermeyerek CHP adayını destekleme kararı almıştı. Partisinden Gaziemir Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa eden Leman Emin ise parti kararı doğrultusunda CHP listesinden 4.sıra Gaziemir Belediye Meclis Üyesi adayı olmuştu. Leman Emin’in istifasından sonra ilçe başkanlığı görevine yönetim kurulu içinden Beyhan Mutlu ilçe başkanı olarak görevlendirildi. Mutlu yerel seçimlerin hemen ardından parti içinde il yönetimiyle düştüğü görüş ayrılığı sonrası görevinden istifa etmişti. İyi Parti İzmir İl Başkanı tarafından genel merkezin bilgisi dahilinde Gaziemir İlçe Başkanı olarak Esin Coşkun atanmıştı. Esin Coşkun sekiz aylık ilçe başkanlığının ardından iş ve ailevi sebeplerden dolayı bu görevinden istifa etti. Edinilen bilgiye göre il başkanlığı Gaziemir İlçe Başkanı olarak Sedat Dağ’a bu göreve getirildi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin