Kent Konseyi’nden önce açılış ardından üye kaynaştırması
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Kent Konseyi’nden önce açılış ardından üye kaynaştırması

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Kent Konseyi yeni idari merkezi törenle açıldı. Açılış törenine belediye başkanı Halil Arda ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sadık katıldı.
12/12/2019 , 09:08:08

Yeni dönemle birlikte yeniden şekillenen Gaziemir Kent Konseyi idari merkezini de Gaziemir Belediye Meclisi tarafından kendilerine tahsis edilen belediye iş merkezine taşıdı.

 

Yeni merkezin açılış törenine Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Selim Sadık, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileriyle, kadın, gençlik ve çocuk meclisleri ile muhtarlar katıldı.

 

Açılışa ev sahipliği yapan Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Ayhan Aksoy bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı belediye başkanı ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’da yaptığı kısa konuşmada yönetim olarak her zaman kent konseyinin yanında olacağını belirterek “Gaziemir’i sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

Açılışın ardından Gaziemir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Kent Konseyi üyleri ve alt meclislerinde görev alan temsilciler bir araya geldiler. Hızlı bir tempoda yapılanmalarını tamamlamak istediklerini ifade eden konsey başkanı Ayhan Aksoy meclislerde görev alan üyelerin kendi aralarında tanışmış olsalar da, konsey bünyesinde diğer konseylerde görev alanlarla tanışmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aksoy, Gaziemir Kent Konseyi olarak yapacağımız çalışmalarla ilçenin tamamına yayılacaklarının altını çizdi.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin