İNSANLARLA BİRLİKTE ÇEVREYİ DE GÜZELLEŞTİRİYORLAR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

İNSANLARLA BİRLİKTE ÇEVREYİ DE GÜZELLEŞTİRİYORLAR

Facebook'ta paylaş
Muğla Menteşe merkezli ve Fethiye Marmaris’te de şubeleri bulunan bir güzellik Güzellik Merkezi; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine sağladığı Çevre desteğiyle, 200 adet çöp kovasını Üniversiteye bağlı Menteşe, Yatağan, Ortaca, Köyceğiz, Ula, Dalaman ve Fethiye’deki Fakülte ve Yüksekokul bahçelerine koydu.
27/11/2019 , 09:01:40

Kişi ve kurum olarak herşeyi devletten beklememek gerektiğine dikkat çeken Edissa Estetik ve Güzellik Merkezi Genel Müdürü Ebru Karakuş basına verdiği bilgide; çevre duyarlılığını artırmak ve insanların bir kez daha kontrolsüzce doğaya bıraktıkları atıkların farkına varmaları için böyle bir etkinlik yaptıklarını vurgulayarak;“Çevreye atılan atıkların başında plastik atıklar,  pet şişeler ve çoğunlukla poşetler geliyor.Doğada uzun yıllar bozulmadan kalabilen plastik atıklar, çevre kirliliğine neden olduğu gibi aynı zamanda doğal yaşamda bulunan özellikle kuşlar ve diğer hayvanların ölümüne de yol açabiliyor.

Yapılan onca uyarılara ve alınan önlemlere rağmen maalesef insanın yaşadığı yere, dünyasına verdiği zararı aynı dünyayı paylaştığı diğer hiçbir canlı vermiyor. Doğru yaşamayı öğrendiğimizde, kurallara uyup yaşam yerimize ve çevremize değer verdiğimizde böyle şeylere  ihtiyaç dahi kalmayacağını düşünüyorum. Sorumsuz ve duyarsız olanlar çevreyi kirletmeye devam ederken, topraktan gelip toprağa gidileceğinin farkında olanlar da, sağlıklı geleceğimizin temiz çevre ile olacağı inancıyla atıkları, çöpleri temizlemeye çalışıyor. Bizler gerek birey gerekse kurum olarak elimizi sürekli taşın altında tutmalıyız. Biz üniversite gençliğini dikkate alarak bu çalışmayı gerçekleştirdik. İnanıyorum ki geleceğimize yön verecek olan üniversiteli gençlerimiz, çevre duyarlılığını çok daha geniş kitlelere anlatacak, en güzel şekilde aşılayacaktır. Şu an için 200 adet çöp kovasıyla işe başladık. İlerleyen zamanlarda daha farklı etkinliklerimizle Çevre ve Doğa Koruma çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin