AK Partili Atmaca’dan sazlı sözlü “Uzun İnce Bir Yoldayım”!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK Partili Atmaca’dan sazlı sözlü “Uzun İnce Bir Yoldayım”!

Facebook'ta paylaş
Halk Ozanı Aşık Veysel’in Türküsü’nü Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın ilçe ziyaretini seslendiren Ak Parti Gaziemir Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca “Bu Türküyü Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ithaf ediyorum” diye de sosyal medya hesabına not düşmesi dikkat çekti.
17/11/2019 , 19:12:36

Gaziemir Belediye Meclisi’nin yeni döneminde ilk kez seçilen belediye meclis üyeleri bu görevlerine alışma süreci yaşarken bazı üyeler ise farklı yönlerini de ortaya koyuyor.

Bu isimlerden biri de Ak Parti Gaziemir Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca. Bir mimar olan Atmaca Gaziemir’de uzun yıllardır kendi ofisinde mimarlık hizmeti verirken bu dönemde Ak Parti’den aktif siyasi yaşama ‘merhaba’ dedi. Atmaca 2019’da Ak Parti listesinden Gaziemir Belediye Meclisi’ne girdi. Mesleği gereği belediye meclisine çabuk adaptasyon sağlayan Atmaca partisi tarafından grup  başkanvekili olarak görevlendirildi. Meclis’te tüm gündem maddelerinde partisi adına ilk görüş bildiren Atmaca getirdiği eleştirilerle sık sık kamuoyunun gündemine gelmeye başladı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atamaca bu kez belediye meclisinde getirdiği eleştirilerle değil farklı yönüyle ilçe kamuoyu gündemine bir kez daha girdi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın Gaziemir ilçe teşkilatını ziyareti sırasında bu kez sazı eline alan Uğur İnan Atmaca söylediği türküyle öne çıktı.   

Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın yanı sıra ilçe başkanı Erol Kaya ve partililerin huzurunda saz çalan Uğur İnan Atmaca, büyük halk ozanlarımızdan Aşık Veysel’in “Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece” adlı türküsünü söyledi. Vekil Kaya ve Ak Partililer, Atmaca’nın söylediği türküye hep birlikte eşlik ederken, bir partili de olanı biteni videoya çekmeyi ihmal etmedi. Görüntüleri kendi sosyal medya hesabından da paylaşan Ak Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atamaca “Bu türküyü sayın cumhurbaşkanımıza ithaf ediyorum” diye not düşmesi dikkat çekti. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin