Anadolu Ateşi Dans Okulu görkemli bir törenle açıldı!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Anadolu Ateşi Dans Okulu görkemli bir törenle açıldı!

Facebook'ta paylaş
Mustafa Erdoğan yönetmenliğinde Anadolu Ateşi Dans Okulu dün gece profesyonel Kıvılcım grubu dans gösterisi ile Westpark Outlet’te açıldı!
20/10/2019 , 11:57:30

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, Gaziemir Belediye Başkanı Sn. Halil Arda, Westpark Outlet Yatırımcısı Sn. Mahmut Tan, Anadolu Ateşi profesyonel dansçıları ve velilerin katılımıyla gerçekleşen törende Kıvılcım minikleri izleyenlere adeta görsel bir şölen hazırladı.

 

Gösteri sonrası Mustafa Erdoğan konuklara dans okulunu gezdirerek dans sınıflarını ve özelliklerini ayrıntılı bir şekilde anlattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “İzmir’ de böyle yatırımların yapılmasını destekliyor ve çok önem veriyoruz.” Dedi. Dans gösterisi bitiminde çocuklarla kucaklaşan ve tek tek fotoğraf çekilen Tunç Soyer öğrencilere “Tek kelimeyle harikaydınız! “dedi.

 

Velilerle ve basınla bir araya gelen Mustafa Erdoğan, dansın okullarda zorunlu bir ders olarak verilmesini ve her insanın hayatının bir döneminde mutlaka dans etmesi gerektiğini belirtti.

 

Alanında uzman eğitmen kadrodan oluşan dans okulu, Westpark Outlet’ te öğrencileriyle buluştu!

 

 4 yaştan başlayarak her yaşa yönelik eğitim verecek olan okulda BKM’ nin de işbirliğiyle sadece dans ve müzik değil, tiyatro bölümü de yer alacak.

 

4 yaş ve üzeri çocuk ve gençler için oluşturulan sınıflarda; Anadolu Ateşi Koreografisi, Modern Dans, Bale, Cimnastik, Hip-Hop, Break Dance, Street Jazz, Halk Dansları, Roman, Sirtaki, Tango, Temel Cimnastik gibi farklı branş ve alanlarda eğitimler verilecek. Çocuk gruplarında 8 ay sürecek eğitimler yılsonu büyük dans gösterisi ile sona erecek.

 

Anadolu Ateşi, alanlarında uzman koreograf ve eğitmen kadrosu ile birlikte yenilikçi eğitim metotları uygulayarak yetişkin bireylere de dans eğitimi verecek. Yetişkin gruplarında; Sirtaki, Tango, Vals, Modern Dans, Street Jazz, Pilates, Zumba, Latin Dansları, Halk Dansları, Oryantal ve Roman olmak üzere birçok branş ve alanda eğitimler verilerek, dersler yıl boyunca devam edecek.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18/03/2024 , 11:13:17
SİYASET
17/03/2024 , 11:10:47
SİYASET
16/03/2024 , 18:21:50
SİYASET
16/03/2024 , 10:21:00
GAZİEMİR
16/03/2024 , 09:30:00
SİYASET
15/03/2024 , 12:31:36
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin