ADD Gaziemir’de yönetim düştü, kongreye gidiyorlar
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

ADD Gaziemir’de yönetim düştü, kongreye gidiyorlar

Facebook'ta paylaş
ADD Gaziemir Şubesi’nde arda arda gelen istifalar neticesinde yönetim kurulu boşaldı. Yönetim kurulu üyeliğine çağrılan yedek üyeler de görevi kabul etmeyince tüzük gereği olağanüstü kongre süreci başladı. Başkanlık görevini sürdüren Hülya Özcan “Karalama kampanyalarına cevabı genel kurulda vereceğim” dedi.
15/10/2019 , 11:51:48

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gaziemir Şubesi’nde yönetim krizi çıktı. Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Özcan’ın yönetim tarzını ve uygulamalarını eleştiren yönetim kurulu üyeleri “ADD Gazemir Şubesi yönetimi artık bu durumu sürdüremez diyerek yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiler. Yönetim kurulu başkanı ve saymanının dışında kalan tüm üyelerin istifası sonucu ADD Gaziemir Şebesi yönetimi boşaldı. Boşalan üyeliklerin yerine davet edilen yedek yönetim kurulu üyeleri de görev kabul etmeyince tüzük gereği ADD Gaziemir Şubesi’nde olağanüstü kongre süreci başladı.

İki üye ile kalan yönetim kurulu aldığı karar ile ADD Gaziemir Şubesi’ne kayıtlı üyelerle 9 Kasım 2019 tarihinde dernek binasında olağanüstü kongre toplanacak. Bu tarihte salt çoğunluk sağlanamaması durumunda iki hafta sonra 23 Kasım 2019 tarihinde salt çoğunluk aranmaksızın katılan üyelerle olağanüstü kongre toplanacak.

 

TARTIŞMALAR TSM KOROSU KONSERİ SONRASINDA BAŞLAMIŞTI

ADD Gaziemir Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu’nun geçtiğimiz Mayıs ayında verdiği konser sonrasında başlayan tartışmalar üyelerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkat çekmişti. Tartışmaların ardından 25 yıldır faaliyetini sürdüren TSM korosunun dağılmasıyla sonuçlanmıştı. Yücel Özgür’ün Şef’liğinde faaliyetlerini sürdüren TSM Korosu yeni dönemle birlikte Seydiköylüler Derneği bünyesinde çalışmalarına başladı.

Şube Başkanı’nın, yönetim kuruluna getirmeden birçok kararı uygulamaya koymasını eleştiren yöneticiler bu durumun son örneğinin Gaziemir Kent Konseyi seçimlerine de yansıdığını belirttiler.

Yönetimde yaşanan sıkıntıların, bazı üyeler tarafında ADD Genel Merkezi’ne iletilmesi sonrasında yönetim kurulu üyeliğinden istifaların başlamasında etkili olduğu ifade ediliyor.     

 

ÖZCAN “HERKESE GEREKLİ CEVABI GENEL KURULDA VERCEĞİM”

ADD Gaziemir İlçe Başkanı Hülya Özcan ise yaptığı yazılı açıklamada sayman Naime Beken ile birlikte grevlerinin başında olduklarını söyledi. Özcan süreçle ilgili görüşlerini şu sözlere dile getirdi; “Bir süredir hakkımda mesnetsiz iddialarla bir karalama kampanyası başlatılmıştır. Tüm bunların belgeleriyle cevaplarını Genel Kurulumuzda tek tek izah edeceğim. Ancak şu tarihten itibaren Genel Kurulumuza kadar başka türlü açıklamaları etik bulmuyorum. Benim tarafımdan ne medyada ne de sosyal medya da başka bir söylem duyulmayacaktır. Çünkü bağlı olduğum kurumun saygınlığı benim için önceliklidir.”

Add eski bir üye
16/10/2019 , 06:31:58
geç kalınmış bir olaydı
Yıllardır add üyesi olmaktan onur duyduğum bir kurumdu ama bu yönetim daha doğrusu bu başkan yüzünden üyeliğimi iptal edip Gaziemir add ile yollarımı ayırmak zorunda kaldım Üzülerek benim gibi birçok uyu ne etkinliklere katıldı nede bir kez bile derneğe gelmiştir \r\nBu yüce derneğe vatan partisi zihniyetini yerleştirmeye çalışmış tır \r\nAdd hiç bir siyasi parti ile bir bağı olmaması gerekmektedir \r\nEğer ki doğru ve dürüst gerçekten sadece Atatürk zihniyetini benimseyen bir başkan yönetim seçilmesi taktirinde bizler gibi birçok dernek üyesi tekrardan aktif şekilde yer alacaktır \r\nGazi Mustafa Kemal Atatürk\'ün ışığı ile aydinlandiginiz ne günlere

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18/03/2024 , 11:13:17
SİYASET
17/03/2024 , 11:10:47
SİYASET
16/03/2024 , 18:21:50
SİYASET
16/03/2024 , 10:21:00
GAZİEMİR
16/03/2024 , 09:30:00
SİYASET
15/03/2024 , 12:31:36
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin