CHP’li eski ilçe başkanı Kaya vefat etti
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP’li eski ilçe başkanı Kaya vefat etti

Facebook'ta paylaş
İlçe Başkanı olduğu sırada 1999 seçimlerinde CHP’in Gaziemir Belediye Başkan Adayı olan Ramazan Kaya vefat etti. Kaya bir çok tanınmış siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisin katıldığı cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
23/09/2019 , 18:49:26

CHP’de, Deniz Baykal, Önder Sav’ın ile birlikte uzun yıllar siyaset yapan Ramazan Kaya geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hakkın rahmetine kavuştu.

Kaya’nın son yolculuğuna uğurlandığı Gaziemir Merkez Camii’si avlusu siyasette geçmişte yol aldığı arkadaşlarınca adeta doldu taştı.

Aralarında Deniz Baykal döneminin gözde siyasetçilerinden Mehmet Sevigen başta olmak üzere, eski ve yeni vekiller, eski ve yeni belediye başkanları ve il, ilçe başkanlarının da bulunduğu çok sayıda siyasetçi, sivil toplum örgütleri temsilcileri Ramazan Kaya’nın cenaze namazına katıldı. CHP’nin eski genel sekreterlerinden Adnan Keskin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer cenazeye siyah çelenk gönderirken, İzmir’in önceki dönem büyükşehir belediye başkanı Aziz Kocaoğlu cenaze namazına son dakikada yetişenlerdendi. Gaziemir’in önceki dönem belediye başkanı Halil İbrahim Şenol eski meclis üyesi ve başkan yardımcısı Önder Keskin ile cenaze törenine iştirak etti. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan yanına eski ilçe başkanları Yüksel Demirsoy ve Umut Tekin’i alarak siyasi taziyeleri kabul etti. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’da ilçe başkanlarının yanında bulundu.

Cenaze namazının ardından Mehmet Sevigen mikrofonu alarak “Ramazan ağabeyin ardından birkaç kelime konuşmadan olmaz” diyerek, CHP eski İzmir milletvekillerinden Sabri Ergül’e verdi. Ergül “Ramazan arkadaşımızı bugün uğurluyoruz. O çok önemli, vefalı bir CHP’liydi. Onunla uzun yıllar birlikte siyaset yaptık. Birlikte olduğumuz kadar ayrı düştüğümüz zamanlar oldu. O hiçbir zaman küslük diye bir şey bilmedi. Bizlere bazen kızsa bile bizle hiçbir zaman küsmedi” dedi.

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin