Yangın, Menengeç Koyu'na ilerliyor
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Yangın, Menengeç Koyu'na ilerliyor

Facebook'ta paylaş
Urla'nın denizi ve yeşiliyle ünlü Demircili'de çıkan yangın henüz kontrol altına alınamadı. Urla Belediyesi'ne bağlı ekiplerin yanı sıra Büyükşehir ve ilçelerden gelen ekiplerin de yetersiz kalması üzerine çevre il ve ilçelerden de takviye ekipler geldi.
18/08/2019 , 23:07:39

 Demircili Mahallesi'ndeki evlerin boşaltıldığı ve yangının Menengeç Koyu'na doğru ilerlediği öğrenilirken, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 5  yangın söndürme helikoperi de çalışmalara  destek veriyor. Yangının ilk çıktığı andan itibaren olay yerine giden Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe de söndürme çalışmalarına destek veriyor.

 

MENENGEÇ KOYU'NA İLERLİYOR

İlk andan itibaren olay yerinde olan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, "Urla bölgesi'nde Yağcılar ve Demircili bölgesinde çıkan yangına ilk dakikadan itibaren ekipler müdahale ettik. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile çevre il ve ilçelerden gelen ekiplerin yanı sıra 5 yangın söndürme helikopteriyle de yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Şu an yangın Menengeç Koyu'na doğru devam ediyor. Yangınla mücadele araçlarının ulaşımını kolaylaştırmak için mümkün mertebe Demircili, Yağcılar bölgesine giden yolları lütfen kullanmayalım" dedi.

 

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

 

Urla Kaymakamı Önder Can ise yoğun dumanlar nedeniyle Demircili mahallesinin boşaltıldığını; çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekipleri ile yangın söndürme helikopterlerinin yoğun şekilde çalıştığını kaydetti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/03/2024 , 10:20:25
SİYASET
18/03/2024 , 11:13:17
SİYASET
17/03/2024 , 11:10:47
SİYASET
16/03/2024 , 18:21:50
SİYASET
16/03/2024 , 10:21:00
GAZİEMİR
16/03/2024 , 09:30:00
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin