Güngören Caddesi’ne muhteşem dönüşüm
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Güngören Caddesi’ne muhteşem dönüşüm

Facebook'ta paylaş
04/08/2019 , 22:55:46

Narlıdere Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi’ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak. Yeşil dokusu ve kent mobilyaları yenilenecek. Cadde modern görünüme kavuşturulacak. Başkan Engin “Hem esnafımız hem de vatandaşımız sevinecek” dedi.

PROJE TANITILDI
İlçenin farklı noktalarında hem esnafın hem de vatandaşların memnuniyetini sağlamak adına çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, en işlek merkezlerden biri olan Güngören Caddesi’ni yenilemek için harekete geçti. Caddenin daha modern hale getirilmesi için projeyi hazırlayan belediye, esnaf ve vatandaşların katıldığı toplantı ile projenin tanıtımını yaptı, görüş ve önerileri topladı.

CADDE MODERN GÖRÜNÜM KAZANACAK
Proje kapsamında Güngören Caddesi’nin araç ve yaya yolları özel taşlarla yenilenecek. Dükkan ve bina boyaları ile tabelalara standart getirilecek. Bazı ara sokaklar trafiğe kapatılarak, akışın hızlanması sağlanacak. Proje sonucunda, kısa sürede caddenin modernize edilmesi ve alışveriş potansiyelinin artırılması sağlanacak.

“HEM ESNAF HEM VATANDAŞ SEVİNECEK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Güngören Caddesi ilçemizin en kalabalık esnaf ve vatandaş akışına sahip caddesi. Bu bölgenin sağlıklaştırılması ve yeniden yapılandırılması dükkan sahiplerinin ve yurtaşlarımızın yüzünü güldürecek. Ayrıca dışarıdan gelenler için de yeni bir çekim merkezi yaratmış olacağız” dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin