TÜRK KIZILAY KONAK’TA BAŞKAN ŞANLI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

TÜRK KIZILAY KONAK’TA BAŞKAN ŞANLI

Facebook'ta paylaş
Kızılay Genel Merkezi tarafından İzmir-Konak Şube Başkanlığı’na atanan Ömür Şanlı yeni yönetimini oluşturarak görevine başladı.
26/07/2019 , 15:10:37

Türk Kızılayı Genel Merkezi İzmir Konak Şube Başkanlığı’na Ömür Şanlı’yı atadı. Görevi, geçici yönetimden devralan Şanlı çalışma ekibini oluşturdu. Kısa süre içinde faaliyetleri hızlandıran Şanlı, Kızılay’ın tarihten gelen önemli bir misyonunun bulunduğunu ve bu misyona uygun çalışmalar yapacaklarını söyledi.

 

Şanlı, “Bundan tam 151 yıl önce savaşlarda yaralanan askerleri tedavi etmek onları dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeden korumak amacıyla Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti adıyla kurulan Türk Kızılayı’nın geldiği nokta herkesin malumudur. Dünya’da adından başarılarıyla söz ettiren Hilal’i Ahmer Cemiyeti yani bugünkü Kızılayımız her Türkiye vatandaşının gurur kaynağı haline gelmiştir” dedi.

 

Yeni dönemde, Konak Şube Başkanlığı olarak İzmir’de faaliyet gösterirken Kızılay’ın temel ilkeleri olan; insanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik gibi kavramlara harfiyen uyacaklarını belirten Başkan Şanlı, “Başta Kızılay Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık nezdinde genel merkez yönetim kurulu üyelerimize, İzmir Şube Başkanımız Kerem Fahri Baykalmış’a bana bu görevi layık gördükleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Bu fahri ve gönüllülük esasına dayalı görev benim için onurdur. Çeşitli yardım dernekleri ve STK’larda yıllarca görev yapmış deneyimli ekip arkadaşlarımızla birlikte Kızılay’ın başarısı için mücadele edeceğiz. Aldığımız çıtayı daha yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin