DP KONAK’TA BAŞKAN EYİ,YENİDEN!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

DP KONAK’TA BAŞKAN EYİ,YENİDEN!

Facebook'ta paylaş
Demokrat Parti Konak İlçe Başkanlığı kongresi bugün Fuar içi Gençlik Tiyatrosunda mevcut ilçe başkanımız Hüsnü EYİ yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
18/07/2019 , 10:16:36

Gerçekleştirilen Konak İlçe Başkanlığı Kongresinin Divan Başkanlığını Eski Milletvekilimiz Sayın Turan ARINÇ'ın yaptığı kongrede divan üyeleri arasında Merkez Karar Kurulu Üyelerimizden Muhsin ERDEM, İsmet DOĞAN, Mehmet Emin ERENER ve Nedim TURBİL yer aldı.
 
Tek liste ile gidilen Konak ilçe kongresinde Hüsnü EYİ yeniden göreve seçildi ve yaptığı konuşmada “Demokrat Parti’yi şahlandırmak için şimdi her zamankinden daha azimli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER ise yapmış olduğu konuşmada;
"Memleket adına yeni bir dönemin başlangıcı ve pek çok gelişmeye gebe bir zaman diliminin içinden geçmekteyiz. 

Özellikle 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri ve 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul seçimi sonrası Türkiye’nin değişen şartları içerisinde bizler de çok uzun süredir fikriyatımızı, düşüncelerimizi milletimizle birleştirmeye devam ettik.
Siyasal rekabetin, partiler arası rekabetin, topyekün siyasetin nasıl değiştiğini, özellikle siyaset ekseninde gelişen hadiseleri yakından gözlemliyoruz. 

Siyasetin, siyasi partiler arasında olmaktan çıkıp neredeyse kamplar rekabetine dönüştüğü bir ortamda Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı olarak kendi ideallerimizi, değerlerimizi bulunduğumuz her platformda dile getiridik, getirmeye de devam ediyoruz.

Bugün geldiğimiz noktada bizler de İzmir’de ve ilçelerinde hazırlıklarımızı gözden geçiriyor ve eksik teşkilatlarımızı tamamlayarak her anlamda hazır olmaya çalışıyoruz”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin