Emekli öğretmenden Gaziemir’e en güzel bayram hediyesi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Emekli öğretmenden Gaziemir’e en güzel bayram hediyesi

Facebook'ta paylaş
Verdiği eğitim ve emekle çok sevdiği öğrencilerini yarınlara hazırlayan emekli öğretmen Ufuk Özdemir bu kez gelecekteki öğrenciler içinde kollarını sıvadı. Özdemir yaptırdığı okulla Gaziemir’deki öğrencilerinin eğitimi için örnek bir katkı sağladı.
03/06/2019 , 18:00:09

Gaziemir’in en büyük mahallesi olan Gazi Mahallesi’nde yeni okul ihtiyacı had safhaya ulaşırken, hayırsever emekli öğretmenin anlamlı katkısıyla bu sorunun bir nebze olsun aşılması yolunda çok önemli katkı yaptı.

Emekli Öğretmen Ufuk Özdemir Gaziemir’e yeni bir okulun yapımını üstlendi.

16 Derslikli okulun temeli İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın da katılımıyla geçtiğimiz günlerde atıldı.

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez’in de yoğun çabaları sonucunda ilçeye son beş yılda iki okul yapılarak hizmete girdi. Yeni temeli atılan okulunda 2020 Eğitim Yılı’na yetiştirilmesi hedefleniyor.

 

Ufuk Özdemir kimdir?

1945 yılında Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde doğan Ufuk Özdemir, ilk eğitimini bu ilçede, orta okulu Kırıkkale’de, liseyi Ankara Kız Lisesi’nde okudu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ni kazanan Ufuk Özdemir Edebiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Öğretmenli mesleğine yine Erzurum Yavuz Selim Enstitüsü’nde başladı. Ardından Erzurum Anadolu Lisesi’nde de görev yaptı. 1977 Yılında İzmir’e tayini çıkan Özdemir Bornova Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yaptı. 1985 yılında İzmir Maltepe Askeri Lisesi’nde de 8 yıl görev yaptı. Daha sonra İzmir 60.Yıl Anadolu Lisesi’nde görev yapan Ufuk Özdemir 1995 yılında emekli oldu.

 

“Tüm dileğim öğrencilerin tüm dünyaya Biz Varız! Demeleri!”

Yaptırdığı okulun temel atma töreninde duygularını paylaşan Emekli Öğretmen Ufuk Özdemir oldukça duygulu anlar yaşadı. Özdemir “Bütün isteğim, ömür boyu gayretim, emeğim, güzel yurdumun, cennet Türkiye’min gelecek nesillerinin sağlıklı, modern, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda yetişmeleri ve tüm dünyaya 'Biz Varız' demeleridir” dedi.

Vali Ayyıldız “İzmir adına çok teşekkür ediyorum”

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’da yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi; “Hayırlar malla mülkle yapılmasının yanında gönülle de yapılır. Ufuk Özdemir öğretmenimizde böylesi bir hayır yapmaktadır. Kendisine ve eğitim alanında hayır yapan tüm hayırseverlerimize İzmir adına teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Kaymakam Dönmez “Gaziemir’e yapılan eğitim yatırımı karşılığını görüyor!”

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez’de yaptığı konuşmada Emekli Öğretmen Ufuk Özdemir’e yaptığı katkı için teşekkür etti. Dönmez “Gaziemir Gaziemir İlçesinin Eğitim yönünden diğer ilçelere göre daha fazla tercih edilmektedir. Sınav sonuçlarına baktığımız zamanda güzel sonuçlar görüyoruz. Gaziemir’de her eğitim yılında 5 bin civarında ilk ve orta öğrenim öğrencisi yeni kayıt yaptırıyor. Bugün de ilçemize 16 derslikli yeni bir okulun temeli atılıyor, inşallah önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hizmete girerek, öğrencilerimize hizmet verecektir”dedi.

Yeni okulun temel atma törenine Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Usman, İlçe Müftüsü Zekeriya Çallı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarda hazır bulundu.

Mustafa Kaya
03/06/2019 , 18:57:53
Duyuru yapılabilirdi.
Böyle anlamlı ve güzel bir törenin yapılmadan önce UFUK öğretmenimizide onore etme açısından geniş kapsamlı bir duyuru yapılabilirdi.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18/03/2024 , 11:13:17
SİYASET
17/03/2024 , 11:10:47
SİYASET
16/03/2024 , 18:21:50
SİYASET
16/03/2024 , 10:21:00
GAZİEMİR
16/03/2024 , 09:30:00
SİYASET
15/03/2024 , 12:31:36
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin