Dikili’de Deniz Temizliği Seferberliği
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Dikili’de Deniz Temizliği Seferberliği

Facebook'ta paylaş
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, vatandaşlarla birlikte deniz temizliği gerçekleştirdi.
28/05/2019 , 14:33:44

Dikili’de gönüllü hareketiyle başlayan ve “Dikili’yi seviyorum demekle olmaz” sloganıyla gerçekleşen deniz temizliği etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.  Şafak Pavey Gençlik Merkezi önünde gerçekleşen etkinlikte, ilçenin sahilleri için kolları sıvayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Yakamoz sahilinin su altını ve Dikili sahillerini vatandaşlarla birlikte temizledi.

 

Çalışmalar sürecek

 

Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz,  “Dikili’mizde yaz sezonu öncesi hemşehrilerimizle birlikte çok güzel bir etkinliğe imza attık. Gönüllü kardeşlerimizin başlattığı deniz ve sahil temizliğine biz de Dikili Belediyesi olarak destek verdik. Denizlerimizi temiz tutmak bizim elimizde. Hem denizlerimizi hem de deniz canlılarını koruyarak gelecek nesillerimize aktarmalıyız. Deniz kirliliklerine bir son vermek ve toplumumuzu bu konuda daha duyarlı olmaya teşvik etmek için gerçekleştirdiğimiz çalışmayla bölgemizi yaz sezonuna da hazırlamış olduk. Dikili Belediyesi olarak kıyı ve su altı temizliğimizi periyodik zamanlarda yapmaya devam edeceğiz.  Etkinliğimizde bizlerle olan 7’den 70’e tüm Dikilili hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi. 

 

Başkan Kırgöz’e teşekkür

 

Gönüllü hareketini başlatan Buket Atalay ise, “ Son 2 yıldır deniz temizliğini kendi başıma yapmaya çalışıyordum. Ancak tek başıma yapmam mümkün değildi. Bu sene başkanımızın da değişmesiyle birlikte hissettiğimiz yeni enerji ve umutlarla böyle bir organizasyon yapma ihtiyacı duyduk. Açıkçası bu kadar katılım olacağını ben de tahmin etmemiştim. Bugün çok mutlu oldum. Hepimiz Dikili’yi çok seviyoruz. Dikili Belediye Başkanımız Adil Kırgöz’e verdiği destekler için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin