Halil Arda: İşe koyulduk, Gaziemirliler için çok çalışacağız
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Halil Arda: İşe koyulduk, Gaziemirliler için çok çalışacağız

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı makamında ziyaret ederek kutlayan CHP İzmir milletvekilleri Atila Sertel ve Bedri Serter, Başkan Arda’nın başarılı olacağına olan inançlarının tam olduğu mesajını verdi. Kutlamaları kabul eden Başkan Halil Arda da Gaziemir ve Gaziemirliler için çok çalışacaklarını belirtti.
01/05/2019 , 13:18:11

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı kutlama ziyaretleri sürüyor. CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve Kani Beko’nun ardından Atila Sertel ve Bedri Serter de Başkan Halil Arda’ya  tebrik ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın milletvekili kutlama ziyaretleri kapsamındaki ziyareti CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ile sürdü.

ATİLA SERTEL: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Arda’nın Gaziemir’e yönelik projeleriyle fark yaratacağına inandığını belirten CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Başarılar diliyorum. Görevinizi en iyi şekilde başarıyla yapacağınızı biliyoruz. Bize düşen bir görev olursa her zaman yanınızdayız” dedi.

BEDRİ SERTER: BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUZ

Başkan Arda’nın bir diğer milletvekili konuğu CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter oldu. İş adamı kimliği nedeniyle Gaziemir’i yakından tanıdığını vurgulayan Milletvekili Bedri Serter, “Gaziemir çok güzel ve keyifli bir kent. Milletvekili olmadan önce işadamı kimliğim nedeniyle kentimizi yakından tanıyorum.  Gaziemir sanayi organize siteleri, serbest bölge, havalimanı gibi önemli faaliyetlerin bulunduğu bir kentimiz aynı zamanda. Başarılı ve güzel işlere imza atacağınıza inanıyoruz. Hep beraber çalışacağız. Bize düşen bir görev olursa yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Kendisini ziyarete gelen CHP İzmir milletvekilleri Atila Sertel ve Bedri Serter’e teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda,  başkanlık koltuğuna oturduktan sonraki yoğun programı hakkında bilgi vererek önemli projelere imza atacaklarını söyledi. 

HALİL ARDA: İŞE KOYULDUK, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Halil Arda, “Belediyemizin ilgili 26 müdürlüğünden tek tek brifingler alarak, mali ve idari fotoğrafı çekiyoruz. Gaziemir avantajları ve hızlı gelişim süreciyle büyümesini sürdürüyor. Görevimiz süresince kentimizde önemli projelere imza atacağız. İşe koyulduk. Gaziemir ve Gaziemirliler için çok çalışacağız” şeklinde konuştu. 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin