Menderes’te Toplu Sözleşme Mutluluğu
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

Menderes’te Toplu Sözleşme Mutluluğu

Facebook'ta paylaş
Menderes Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.
30/04/2019 , 12:48:00

Menderes Cumhuriyet Meydanı’nda, Menderes Belediyesi’nde çalışan işçilerin üyesi olduğu Belediye İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul arasında imzalandı.

Haktan, emekten yana bir duruş

Gerçekleşen törende konuşan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Bizim için önemli bir günde bir aradayız. Çünkü seçimlerden önce verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 31 Mart seçimlerinin ardından Menderes’e önce baharı getirdik, şimdi de baharı en güzel şekilde yaşatma zamanı. İlçemizde herkesin sesi olarak gerçekleştireceğimiz hizmetlerimize önce kendi ailemizin sesi olarak başlamak bizim boynumuzun borcuydu.  Bugün burada işçi kardeşlerimizin sendikal haklarının imza töreninde bir aradayız. İşçi ve işverenin birbirine bağlılığı bu imza ile ortaya çıkıyor. Attığımız imza emek mücadelesi veren çalışma arkadaşlarımızın yanlarında olduğumuzun göstergesidir. Haktan, emekten yana bir duruş sergilediğimizin açıkça ortaya konduğu bir protokolü sendikamız ile hayata geçirdik” dedi.

Menderes’in mutluluğunu birlikte sağlayacağız

Türkiye’de ekonominin zor olduğu bir dönemden geçtiğini kaydeden Başkan Kayalar, “Yanlış politikalar ile ülkeyi karanlığa sürükleyenlerin aksine bahanelerin arkasına sığınmadan ülkeye örnek olacak bir sözleşmeye imza attık. İşsizliğin çığ gibi büyüdüğü bir süreçte, emekten ve alın terinden yana tavrımızı sürdüreceğiz. Çünkü emek en yüce değerdir ve emeğin ölçütü olmaz.Önümüzdeki süreçte Menderes’imize bir ve beraberce hizmet etmenin onurunu emekçi kardeşlerimle hep birlikte yaşayacağız. Bu çalışmaları yaparken haktan, emekten yana bir çalışma sergileyeceğiz. Kendi içimizde yakalayacağımız mutluluğu, Menderes’imizde yaşayan her bir bireye de yansıtacağız.  Çünkü biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin mutluluğu için hep birlikte ter dökeceğiz. Alın terinin en güzel örneğini işçi kardeşlerimle ortaya koyacağız. Sözleşmemiz tüm emekçi kardeşlerim için hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Emekçi başkan

Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul ise, “ Menderes Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kayalar yüzü emekçiye dönük, işçiye dönük, alın terine dönük bir başkan. Böyle bir işverenle çalışmak işçi kardeşlerim için çok önemli. Çalışanlarının çocuklarını kendi çocukları, ailesini kendi ailesi gibi gören bir anlayışı koruyup, kollamamız lazım. Daha fazla çalışarak, Menderes halkına daha iyi, daha güler yüzlü hizmet ederek sayın başkanımızı onurlandırmalıyız, güçlendirmeliyiz” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin