Konuk ekiplerden büyüleyici gösteriler
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Konuk ekiplerden büyüleyici gösteriler

Facebook'ta paylaş
22.Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamındaki kortej yürüyüşü ve konuk ekiplerin gösterilerine Gaziemirli Aileler ve Çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
24/04/2019 , 12:06:40

‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Uluslararası Çocuk Şenliği birlikte kutlanırsa ne olur’ sorusu sorulsa cevabı “Çocuklar çok mutlu olur” olurdu!

Gaziemir’in uluslararası alanda ilk etkinliği olan ve bu yıl 22’ncisi düzenlenen Çocuk Şenliği ilçe halkı tarafından ayrıca önemsenmekte ve özümsenmekte!

Öylesine ki yurt dışından gelen konuklar hiçbir maddi beklenti olmaksızın, hak ettiği ilginin bile bazen önemsenmediğine bile aldırmaksızın Gaziemirli Aileler evlerinde misafir etmeye imtina etmezler!

Bu yıl ki Çocuk Şenliği’ni de Gaziemirli Aileler ve Gaziemirli Çocuklar ayrı bir heyecan ve sevinçle karşıladılar.

23 Nisan Ulusala Egemenlik Çocuk Bayramı’nı, ilçelerinde bu yıl 22’ncisi düzenlenen Çocuk Şenliği ile kutlayan Gaziemirli Aileler ve Çocuklar dolu dolu bir günü hep birlikte yaşadılar.

Şenlik Korteji’ne yoğun olarak katılan aileler ve çocuklar konuk ülke ve konuk illerden gelen ekiplerin gösterilerini izlemek adına Festival Alanı’nı doldurdular.

Festivalin açılışında konuşan Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Belediye Başkanı Halil Arda ve Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ın önemini paylaştı. Arda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını 22 yıldır süren çocuk şenliğimiz Gaziemirlilerin misafirperverliğiyle sürüyor. Bu şenliğin hayata geçmesinde emeği olan tüm vatandaşlarımıza, belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayata geçireceğimiz proje ve uygulamalarla Çocuk Dostu Gaziemir olacağız. Sevgili Atamız ulusal egemenliğimizin ilan edildiği 23 Nisan’ın unutulmaması için bu günü çocuklarımıza bayram olarak kutlanması için armağan etti. Bağımsızlık ve özgürlüğümüzün sembolü olan bu günü çocuklarımızla kutlamak boynumuzun borcudur. Sözlerimi sevgili Atamızın bir sözüyle noktalamak istiyorum; ‘Yurtta sulh cihanda sulh’. Bayramımız hepimize kutlu olsun” dedi.

Aralarında Rusya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Litvanya, Gana’dan ve Sinop, Van’dan gelen ekipler ile Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi kültürel motifleri eşliğinde yaptıkları gösteriler Gaziemirli Aileler ve Çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/03/2024 , 10:20:25
SİYASET
18/03/2024 , 11:13:17
SİYASET
17/03/2024 , 11:10:47
SİYASET
16/03/2024 , 18:21:50
SİYASET
16/03/2024 , 10:21:00
GAZİEMİR
16/03/2024 , 09:30:00
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin