İzmir Gazeteciler Cemiyeti:Nefret söyleminden vazgeçin
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İzmir Gazeteciler Cemiyeti:Nefret söyleminden vazgeçin

Facebook'ta paylaş
İzmir Gazeteciler Cemiyeti yayınladığı mesajla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı.
21/04/2019 , 23:30:16

İzmir Gazeteciler Cemiyeti yayınladığı mesajda şu görüşleri dile getirdi:

 

Hakkari şehidimizin Ankara'nın Çubuk ilçesindeki cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı, linç girişimini kınıyoruz. 

Üst düzey devlet görevlilerinin, emniyet birimlerinin bulunduğu törende gerekli önlemlerin alınmamış olması üzüntü vericidir.

Şehitlerimizin acısı hepimizin yüreğini dağlamıştır. Böyle bir zamanda söylemlerimiz ayrıştırıcı değil birleştirici olmalıdır.

Bazı medya kuruluşlarının yüzümüzü kızartan, hedef gösteren, neredeyse azmettiren kışkırtıcı, nefret dolu dilini ve manşetlerini esefle karşılıyor, mesleğimiz adına utanç duyuyoruz.

Böylesi söylem ve saldırılar toplumumuzu ayrıştırmak ve kırılgan demokrasimizi zayıflatmaktan başka bir amaca hizmet etmez. 

Siyasetçilerimizi, devlet yöneticilerini ve tüm medyayı sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Halkımızı da provokasyonlara itibar etmemesi yolunda itidale davet ediyoruz.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırının sorumlularının derhal belirlenip gereğinin yapılmasını talep ediyoruz. 

Tüm medya unsurlarını da sorumluluk duygusu ile meslek ilkelerine sahip çıkmaya, düşmanlığı, nefreti değil birliği, demokrasiyi yücelten söyleme davet ediyoruz.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin