CHP Güzelbahçe’de sandık görevlilerine teşekkür yemeği
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP Güzelbahçe’de sandık görevlilerine teşekkür yemeği

Facebook'ta paylaş
Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe İlçe Başkanlığı seçim sürecinde sandıkta görev almış, müşahit, sandık ve okul sorumlusu parti emekçilerine teşekkür yemeği verdi. CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, İzmir’in dağlarında açan çiçeklerin, yurdun dört bir yanında açtığını ve her yere bahar geldiğini söyledi.
12/04/2019 , 10:08:55

Yemeğe, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yeni ve eski İl yöneticileri, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, CHP eski İl Başkanı Ekrem Bulgun, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen,  Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Afet Albaş, belediye meclis üyeleri, Güzelbahçe ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeler ile seçimde sandık görevi alan partililer katıldı.

‘Memleketin dağlarına bahar geldi’

İlk konuşmaya ünlü şair Ahmet Arif’in ‘İçerde’ şiirini okuyarak başlayan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, “Memleketimizin dağlarına bahar geldi. Martın sonu bahar oldu. İzmir’in dağlarında açan çiçekler, Adana’da, Mersin’de, Antalya’da, Hatay’da, Aydın’da, Ankara’da ve İstanbul’da da açtı. Bu çiçekleri sizler açtırdınız. Sizlerin çabalarıyla Güzelbahçe, İzmir’de en çok oy oranına sahip üçüncü ilçe oldu. Güzelbahçe’de sevgi, hoşgörü ve birlik kazandı. Eğer seçime katılma oranı bir kaç puan fazla olsaydı, oy oranımızda ona göre artacaktı. Değerli arkadaşlar geçtiğimiz yıl ilçe danışma kurulu toplantısında 2019’da 1919 ruhuyla mücadele etmemiz gerektiğini ve 1989 yılında o zamanki SHP’nin gösterdiği başarıyı 2019 Mart seçimlerinde CHP’nin göstereceğine inandığımı söylemiştim. Bu öngörümün gerçekleşmesi nedeniyle son derece mutluyum, gururluyum. Sizlerin de bu gururu ve onuru yaşadığınızı biliyorum.” dedi.

‘Başarı sizin, zafer sizin’

Seçim zaferinin en çok hak edenin parti emekçileri olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Vefakâr, cefakâr partililerimiz, sizlerin sayesinde biz bu zaferleri, başarıları yaşıyoruz. Sizler sokak sokak, kapı kapı, dolaştınız, sandık başında tek bir oy çalınmasın diye çabaladınız. Ben mazbatamı aldım ama içim buruk, çünkü İstanbul’u kazanan Ekrem İmamoğlu mazbatasını almadan içim rahat etmeyecek. 25 yıl sonra sosyal demokrasinin yeniden İstanbul’da iktidar olmasına kimse engel olamayacak. Sevgili partililerim bu güzel gecede birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok çalıştık çok çaba gösterdik. Çok büyük bir görev üstlendik. Benim görev ve sorumluluğum bir kat daha arttığını çok iyi biliyorum. Çünkü Güzelbahçe’de kimseye nasip olmamış bir 3. dönem belediye başkanlığı yapacağım. Bizden bu dönem beklentinin çok daha yüksek olduğunun bilincindeyim” dedi.

‘Koca çınarın altında büyük bir aileyiz’

İktidarın 17 yıldır ülkenin başında bir zulüm makinesine dönüştüğünü iddia eden CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, “ AKP’nin zulmünü yaşadık, Ergenekonları yaşadık özgürlüklerimizi yok etmeye çalışanlara karşı mücadeleyi sonuna kadar birlikte verdik. Özgürlüğe, demokrasiye, insan haklarına gereksinimini karşılayan CHP’nin üyesi olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. İşte Cumhuriyet Halk Partili olmak böyle bir şey koca bir çınarın altında büyük bir aileyiz” dedi.

‘Kaybettiğimiz ilçelerin çoğunu aldık’

Yemekte son olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel konuştu. Zor bir süreç yaşadıklarını belirten Yücel şunları söyledi:

“Sizlerle birlikte büyük bir mücadele verdik. Gerek İzmir’de, gerek Güzelbahçe de rekor bir oyla seçimi kazandık. 2014’te kaybettiğimiz 8 ilçenin 5’ini geri aldık. Türkiye genelinde de hepimize umut olan bir başarıya imza attık. Bu başarının en büyük sırrı inanmak. Eğer inanırsanız bir şeye onu başarmanız mümkün. Ben özellikle sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, sandıkta görev alan örgüt emekçilerimize ve tabi Sayın İlçe Başkanımıza, ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarına, belediye meclis üyelerine ve tabi ki %70 oyla yeniden seçilen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzelbahçe’de bizlerin göğsünü kabarttınız. Rekor bir oyla yeniden seçimi kazandınız. Hepinizi kutluyorum.”

Konuşmaların ardından partide emek vermiş olanlara plaket takdim edildi. Partiye yeni üye olan Çamlı ve Yelki Muhtarları ile yeni üyelere rozet takıldı.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin