Gaziemir'de bir tarihi güne daha tanıklık ederken...
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Gaziemir'de bir tarihi güne daha tanıklık ederken...

Facebook'ta paylaş
Gaziemir'in yeni belediye başkanı Halil Arda görevini Halil İbrahim Şenol'dan devraldığı sırada gözümün önünden son 10 yılık süreç adeta bir film şeridi gibi hızla geçti!
07/12/2020 , 11:40:32 Hit: 445

Gaziemir'in yeni belediye başkanı Halil Arda görevini Halil İbrahim Şenol'dan devraldığı sırada gözümün önünden son 10 yılık süreç adeta bir film şeridi gibi hızla geçti!

Son on yılda gördüğüm üçüncü yerel seçimde ilçe tarihindeki çok önemli üç tarihi olaya tanıklık etme şansını elde ettim...

Birincisi 59 yıl aradan sonra Gaziemir'de CHP'nin ilk kez belediye başkanlığını kazandığı 2009 seçimleriydi!

İkincisi 2014’te bir kez daha seçimde aday olan Başkan Şenol'un yeniden seçilmesinin ardından yeni dönemine Gaziemir'e kazandırdığı yeni hizmet binasında başlamış olmasıydı…

Daha önce 1960'lı yıllarda dönemin belediye başkanı Abdülhamit Yavuz tarafından yapılan belediye binası zaman içinde ek binalar eklemiş olsa da günün şartları ve ihtiyaçlarına cevap vermiyordu! Şenol'un bu binayı yıkarak yerine çok modern ve akıllı bir bina yapmış olması ve buna şahitlik ediyor olmak ilçe tarihine düşülen önemli bir nottu!

Üçüncü tarihi olay ise Gaziemir'in ilk kurucu belediye başkanı Abdullah Arda'dan 93 yıl sonra O'nun torunu olan Halil Arda'nın Gaziemir'e belediye başkanı seçilmiş olmasıydı…

Bu tarihi anlara tanıklık ediyor olmak şüphesiz ki Yerel Haberci olarak bizler için gerçektende bir ayrıcalık oluşturdu. Bu önemli günleri sayfalarımızda bizde yer vererek ilçe tarihine yazılmasında önemli bir katkı sağladığımız da ayrı bir gerçek!

Evet Gaziemir’de Halil Arda’nın yeni belediye başkanı seçilmesiyle birlikte yeni bir süreç ve yeni bir dönem başladı. Gaziemir Belediye Meclisi’ne seçilen yeni üyeler ile birlikte ilçede yapılacak her türlü hizmetin ve yeniliğin destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Yerel Haberci için Gaziemir’in çok ayrı bir yeri ve önemi vardır. Biz gazeteci olarak geçmişte birçok gazete ve dergide önemli görevler üstlenmekle birlikte meslekte edindiğim tecrübemi en iyi yansıttığına inandığım yayın olan Yerel Haberci dergisini ve internet sitesini 2007 yılından itibaren Gaziemir’de hayata geçirmiş olmak bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Bunun yanında Gaziemirlilerin yayınlarımıza olan ilgisi ve desteği her geçen gün daha da artması bizlerin sorumluluğunu birkaç kat daha arttırdı. Evet Yerel Haberci artık herkesin. Tüm yayınlarımızı bu bilinçle sürdürürken tarihe de tanıklık etmeye devam edeceğiz.

Gaziemir yönetimine seçilen Belediye Başkanı Halil Arda’ya, seçilen belediye meclis üyelerine başarılar diliyorum.

Yeni dönem Gaziemir hayırlı olsun!

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42 Hit: 445
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39 Hit: 445
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14 Hit: 445
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32 Hit: 445
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01 Hit: 445
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27 Hit: 445
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin