Mazbatasını alan yeni Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, binlerce vatandaşa seslendi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

Mazbatasını alan yeni Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, binlerce vatandaşa seslendi

Facebook'ta paylaş
Menderes Belediyesi önünde büyük bir coşkuyla karşılanan CHP’li Başkan Kayalar, teşekkür konuşmasının ardından makamına geçti, görevine başladı
08/04/2019 , 18:14:11

31 Mart seçimlerinden zaferle çıkan CHP’li Mustafa Kayalar, Menderes Belediye Başkanı olarak göreve başladı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Rabia Taş'ın elinden mazbatasını alan Kayalar, Menderes Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan sonra makamına oturdu. Belediye önünde binlerce Menderesli vatandaş ve belediye personelinin büyük bir coşkuyla karşıladığı Mustafa Kayalar, “Menderes’e baharla birlikte huzuru da getirdik. Ben, bana oy veren vermeyen tüm Mendereslilerin belediye başkanı olacağım. Bu konuda hiç kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın” dedi. Devir teslim törenine, geçmiş dönemin Başkanı Bülent Soylu katılmadı.

Birlikte yöneteceğiz

CHP İlçe Başkanı Gizem Candan, ilçe yöneticileri ve Meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını teslim alan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Seçim sürecinde yanımızda olan olmayan, bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bize desteklerini esirgemeyen İYİ Partili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Menderes’i birlikte yöneteceğiz. Ben, hangi siyasi düşünceden olursa olsun, herkesin başkanı olacağımın sözünü veriyorum. Menderes’i çok güzel günler bekliyor. Tüm güzellikleri birlikte yaşayacağız” ifadesini kullandı. Belediyede makam kapısının herkese açık olacağının altını çizen Kayalar, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

Korku yok, huzur var

“Menderes’te korku imparatorluğunu yıktık. Artık korku yok, huzur var, mutluluk, arkadaşlık, kardeşlik olacak. Amacım, esnafın, köylünün, çiftçinin, Menderes’te yaşayan herkesin lokmasını büyütmek. Menderes kazanacak, demiştim. İlçemize üniversiteyi getireceğim. Üniversite ile Menderes çok şey kazanacak.  Kapım, herkese açık olacak. Telefon numaramı tüm Menderesliler bilecek. Menderes, İzmir’in en çok tanınan ilçelerinden biri olacak. Bu hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışacağım. Yakamdan CHP rozetini çıkardım. Bundan sonra vatandaşa hizmet etmek, derdine derman olmak için çalışacağım.”

 

Çiçek yerine kitap

 

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kendisini kutlamaya gelen Mendereslilere, “Çiçek ve benzer hediyeler getirmeyin, kitap hediye edin” çağrısında bulundu. Menderes’i kütüphanelerle güzelleştirmek istediğini belirten Kayalar, “Nezaket gösterip hayırlı olsuna gelmek için sabırsızlanan binlerce vatandaşımızın olduğunu biliyorum. Onlardan, çiçekle değil de kitapla gelmelerini rica ediyorum” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin