KOÇ, TAŞKIN VE SUVARİ’DEN BAŞKAN ARDA’YA KUTLAMA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

KOÇ, TAŞKIN VE SUVARİ’DEN BAŞKAN ARDA’YA KUTLAMA

Facebook'ta paylaş
Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Metin Taşkın ve Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Suvari Gaziemir Belediye Başkanı seçilen Halil Arda’yı sosyal medyada yayınladıkları mesajla kutladı.
07/04/2019 , 11:26:16

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı kutladı.

Koç mesajında; ”Gaziemirimizde seçim sonuçlanmış, yüksek katılım oranıyla demokrasimiz çalışmıştır. Halkımızın kararına saygımız sonsuzdur. Gaziemirimizde seçimi kazanan, Sayın Halil Arda Beyefendiyi ve seçilen meclis üyelerini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Gaziemir’deki Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Metin Taşkın’da kişisel sosyal medya hesabından yaptığı yorumda Halil Arda’yı kutladı.

Seydiköylüler Derneği Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Suvari sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında “31 mart 2019 yerel seçimlerine CHP’den aday adayı olarak 9 kişi çıktığımız bu yolda birbirimize göstermiş olduğumuz saygı, sevgi, doğruluk ve dürüstlüğümüzden dolayı aday adayı olan ağabeylerime arkadaşlarıma kardeşlerime teşekkür ederim. İçimizden biri olarak aday gösterilen arkadaşımız kardeşimiz ağabeyimiz Halil Arda, halkımız tarafından Gaziemir Belediye Başkanı seçilmiştir. Gaziemir’imizi, Seydiköyümüzü en iyi şekilde yöneteceğine inanıyor, kendisine gönülden başarılar diliyorum.”

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin