FATİH GÜRBÜZ MAZBATASINI ALDI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

FATİH GÜRBÜZ MAZBATASINI ALDI

Facebook'ta paylaş
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime giren ve aldığı 11409 oy ile Foça Belediyesi'nin yeni başkanı seçilen Fatih Gürbüz mazbatasını aldı.
05/04/2019 , 07:14:55
Foça'nın yeni Belediye Başkanı CHP’li Fatih Gürbüz, mazbatasını almak için kalabalık bir grupla beraber Foça Adliyesi'ne geldi. İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen mazbata törenine, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç ile birlikte CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Foça'nın 37 yaşındaki genç Belediye Başkanı Fatih Gürbüz,  Foça Belediye Meclis üyeliğine seçilen 9 CHP’li ve 1 İYİ Parti'li  üye ile birlikte  Foça Adliyesi'ne gelerek mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ahmet Bıyık'ın elinden aldı.  
Adliye çıkışında Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektiren Fatih Gürbüz,  Foça Belediye Başkanı sıfatıyla ilk ziyaretini CHP Foça İlçe Başkanlığı'na yaptı. Burada ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Gürbüz,  partisinin kadın ve gençlik kollarına, ilçe yönetim kurulu üyelerine ve CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım'a ayrı ayrı teşekkür etti. 
Daha sonra devir teslim tören için Foça Belediyesi'ne gelen Gürbüz,  belediye binasının önünde toplanan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı.  Fatih Gürbüz'ü belediyenin ana giriş kapısında çiçeklerle karşılayan eski Başkan Gökhan Demirağ, kalabalığa hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. 
Demirağ'ın ardından söz alan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Gönlümüzün de belediyemizin de kapısı herkese açık olacak" diyerek, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından  başkanlık makamına geçildi. Gökhan Demirağ'dan görevi devralan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, alkışlar eşliğinde koltuğuna oturdu. Tebrikleri kabul eden Fatih Gürbüz'ü eşi Seçil ile 10 yaşındaki oğlu Onur Gürbüz'ün yanı sıra bütün ailesi yalnız bırakmadı. 
Devir teslim töreninin ardından kalabalık bir grupla beraber  Cumhuriyet Alanı'na yürüyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz,  Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Anıtı'na karanfil bıraktılar.  
Tören sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Seçimler geride kaldı. Kazanan demokrasi oldu.  Şimdi çalışma ve hizmet etme zamanı. Bize duyulan güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız. Foça halkının bize tevdi ettiği yetkiyi  halkımızın ve Foça'nın yararına kullanacağız. Foça'mıza en iyi hizmeti verebilmek için, Belediye Meclis üyeliği görevine seçilen arkadaşlarımla hep birlikte çalışacağız. Foça'yı Foçalılarla, hep birlikte yöneteceğiz. Yola çıkarken, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demek yerine, yeni bir sayfa açmayı vaat etmiştik ve bugün de o sayfayı hep birlikte açıyoruz. Foça'yı güzel günler bekliyor. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız.  Aday gösterildiğim gün rozetimi çıkarmıştım, belediye başkanı olduğum sürece de belli bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olacağım. Adaletten ayrılmadan herkese eşit davranacağım" diye konuştu. 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
17/04/2024 , 11:16:18
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin