“İzmir’e deniz getireceğiz”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

“İzmir’e deniz getireceğiz”

Facebook'ta paylaş
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, İzmir’in kıyı ilçeleri olan Seferihisar ve Narlıdere’de esnafı ziyaret ederken, Güzelbahçe’de ise Yarımada Güçbirliği Derneği ile buluştu.
25/03/2019 , 20:08:01

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, seçime sayılı günler kala ilçe ilçe dolaşmaya devam ediyor. Mutlu, bu kez ise bir gününü İzmir’in kıyı ilçeleri olan Seferihisar, Güzelbahçe ve Narlıdere’ye ayırdı.

Mutlu, programı doğrultusunda ilk olarak Vatan Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Veli Bozkaya ile birlikte Seferihisar esnafını tek tek dolaşarak onların sorunlarını dinledi. Mutlu, ranta mahkum edilen Seferihisar’ı üretimin merkezi olan bir kıyı ilçesi haline getireceklerini  söyledi. Mutlu, Seferihisar’dan sonra Güzelbahçe’ye geçerek Yarımada Güçbirliği Derneği’ni ziyaret etti. Vatan Partisi Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Cengiz Erşen ve Vatan Partisi MKK Üyesi Güzelbahçe Eski Kurucu Belediye Başkanı Hülya Yarbuz ile birlikte yapılan ziyarette Mutlu, Güzelbahçe’nin sorunlarını bir de dernek yönetiminden dinledi. Vatan Partisi’nin Güzelbahçe için yapacaklarını anlattı. Kıyı ilçelerde Mutlu’nun son durağı ise Narlıdere oldu. Vatan Partisi Narlıdere Belediye Başkan Adayı İsa Şenol ile birlikte Narlıdere esnafını ziyaret eden Mutlu’nun yaşlı bir vatandaşın elini öpmesi dikkat çekti. Mutlu, bir kez daha yaşlılara ve dezavantajlı gruplara öncelik vereceğini vurguladı.

 

“İzmir’e deniz getireceğiz” sloganıyla hareket eden Mutlu’nun İzmir körfezi ile ilgili projelerinin yanı sıra kıyı ilçeler için vaad ettiği başka projeler de bulunuyor.

Mutlu’nun kıyı ilçeler için dikkat çeken projeleri:

“İzmir’in Urla, Dikili, Seferihisar, Foça gibi ilçelerindeki deniz ve iç sularında bilimsel yöntemler kullanılarak, ekolojik yapıya uygun olarak yetiştiricilik teşvik edilecek. Böylece bölge insanına yeni istihdam alanı açılacak.

İzmir’in tüm plajları halka ücretsiz olacak ve bütün plajlar, mavi bayrak standartlarına uygun hale getirilecek. Yurttaşların bu plajlara toplu taşıma araçlarıyla gelerek günübirlik faydalanması sağlanacak.

Balıkçı barınakları, balıkçıların ihtiyacına uygun hale getirilecek.

Su ürünleri kooperatifleri kurulacak ve var olan kooperatifler güçlendirilecek”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin