Özgür Özel Halil Arda’ya destek için Gaziemir’deydi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Özgür Özel Halil Arda’ya destek için Gaziemir’deydi

Facebook'ta paylaş
CHP’nin önemli isimlerinden TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel seçim çalışmaları kapsamında Gaziemir’e de uğradı. Özel ile fotoğraf çektirmek isteyen partililer izdihama neden oldu.
18/03/2019 , 19:06:13

31 Mart 2019 yerel seçimlerine iki haftadan az bir süre kala partilerin ağır topları Gaziemir’e gelmeye başladı.

Gaziemir Meydanı’nın bugünkü konuğu CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel’di. Millet İttifakı’nın ortak adayı olan CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda’ya destek vermek için ilçeye gelen Özgür Özel ve beraberindeki İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’a ilgi hayli yoğundu.

Seçim bürosu önünde kendisini getiren araçtan inen Özgür Özel’in etrafında çember olan partililer nedeniyle uzun bir süre bir yere hareket edemedi. Başkan Adayı Halil Arda ile birlikte meydana yönelen Özel gösterilen yoğun ilgi nedeniyle ziyaret ettiği iki kahvehaneden sonra meydanda program dışı olarak önce meydanda hitap etmek durumunda kaldı. Ses düzenin ayarlanması ve seçim ofisinden iki masanın getirilerek yükselti oluşturulurken Özgür Özel’de kendisiyle tanışmak ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin gönlünü aldı.

Özgür Özel masaya çıkarak yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın ve ittifak ortağı MHP lideri Bahçeli’nin kışkırtıcı dil kullanarak toplumu kutuplaştırdığı söyledi. Özel “Seçimde halkın karşısına çıkıp verebilecekleri bir vaat kalmadı. Emeklilikte yaşa takılanların sorununu çözeceğiz diyerek 24 Haziran’da oy isteyenlerin meclisteki tutumları ortada ne yüzle oy isteyecekler?! Milletin geçim derdi var. Ekonomide kriz var. Onlar ise ülkede beka sorunu olduğunu iddia etmekle uğraşıyorlar. Türkiye’nin beka sorunu 1922’de 1923’te bu ülkeyi kuranlar tarafından çözüldü. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları sayesinde ülkemizin artık beka sorunu diye bir sorunu kalmadı. Bir tarafı kutuplaştırarak kendinden olmayanı teröristlikle suçlamak kimseye bir şey kazandırmaz. Bir ailede Ak Partili’de hem MHP’li hem CHP’li hem de İyi Partili insan var. Kimi nasıl ötekileştiriyorsunuz. Bunun cevabını halk size sandıkta soracaktır” dedi.

CHP Başkan Adayı Halil Arda’nın hiç kimseye ayrıştırmadan hizmet edeceğini söyleyen Özgür Özel “Halil Arda, CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı’ndan bu görevi devralacak. Arda CHP’li başkandan aldığı görevde başarı çıtasını çok yüksek olduğunun da farkında. O şimdi hizmet çıtasının daha da yukarıya taşıyacak. Millet İttifakı’nın oylarıyla başkan olsa da ben oyumu CHP’lilerden, İyi Parti’lilerden aldım demeyecek. Ak Partili’ye de MHP’liye de eşit hizmet verecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başkan adayımız hesap uzmanı bir arkadaşımız. Hesabını bildiği kadar, halka hesap vermeyi de çok iyi bilen bir isim olduğunu hep birlikte göreceksiniz. Gaziemir’de bugüne kadar gelen belediye başkanları hiç şüphesiz ki buraya çok büyük hizmetler kazandırdı. Allah onlardan razı olsun. Vefat edenlere Alaah rahmet eylesin. Belediye meclisinde bir birinden yetenekli genç insanlar görev yapacak. Aday listesinde 10 kadın aday yer verilmesi çok önemlidir. Kadına verilen önemi göstermektedir” dedi.

Özgür Özel konuşmasının ardından ara verdiği meydan kahvelerini ve esnafları gezdi. Gördüğü ilgiden hayli memnun kalan Özel Başkan Adayı Arda’ya başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.

 

     

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
17/04/2024 , 11:16:18
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin