SAADET ADAYI CEREN KAYA HEMCİNSLERİNE AYNA DAĞITTI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

SAADET ADAYI CEREN KAYA HEMCİNSLERİNE AYNA DAĞITTI

Facebook'ta paylaş
08/03/2019 , 20:43:32

Saadet Partisi Buca Belediye Başkan Adayı Ceren Kara, herkesin çiçek dağıttığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilginç bir hediye ile kadınların gönlüne girmeyi başardı. Gün boyunca Buca sokaklarında dolaşan Kara, kadın seçmenlere ayna dağıttı. Kökeni Osmanlı zamanına dayanan âdete göre bir kadına ayna hediye etmek, ‘Sana, senden daha güzel bir hediye bulamadım’ anlamı taşıyor.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden SP Buca adayı Ceren Kara, Kadınlar Günü için uzun süre hediye düşündüğünü, sonunda bir kadına onun güzelliğini yansıtan aynadan daha anlamlı bir hediye bulamadığını söyledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Buca’yı sokak sokak dolaşan Kara, hazırladığı el aynalarını kadınlara hediye etti. Aldıkları hediye karşısında şaşıran kadınlar, anlamlı ve nazik düşüncesinden dolayı Ceren Kara’ya teşekkür ettiler. “Özellikle gençleri ve hanım kardeşlerimizi çok önemsiyoruz. Dertlerine ve beklentilerine çözüm olacak projeler hazırladık.” diyen SP Buca adayı Kara, mağdur durumda olan kadınların yeniden hayata kazandırılacağı merkezler kuracaklarını belirtti. Hanımların el emeklerinin satıldığı kermesleri kalıcı hale getirecek özel bir çarşı kuracaklarını dile getiren Ceren Kara, Buca’nın merkezinde açılacak bu çarşıda kadınların ürünlerinin barkotlanarak satışını sağlayacaklarını kaydetti. Aile içi iletişim, çocuk sağlığı ve dengeli beslenme konularında mahalle ve semt bazlı merkezler açacaklarını ifade eden Kara, sanat eğitimi ve meslek edindirme kurslarına da büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin