Zeybekci’den kadınlara özel fidan sertifikası
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Zeybekci’den kadınlara özel fidan sertifikası

Facebook'ta paylaş
08/03/2019 , 19:08:23

Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Konak Meydanı’ndaki “Her Kadın Bir Fidandır” etkinliğine katıldı ve hatıra ormanında kişiye özel dikilen fidanların sertifikalarını verdi.


Zeybekci, meydanda kurulan stantta kadınların başvurularını alarak, adlarına Bornova’daki ağaçlandırma alanında fidan dikimi yaptırdı. Canlı bağlantıyla stantta kurulan ekrandan izlenen fidan dikimini de AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Reşat Gençtürk gerçekleştirdi, fidanlara can suyunu verdi.


Zeybekci, isimlerine özel fidan dikilen kadınlara, “Artık sizin de 200 bin ağaçlık hatıra ormanında bir fidanınız var. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel sizin adınıza dikilen bu fidanın Türkiye’de yaşayan tüm kadınların hayalleri gibi yeşermesi ve büyümesi dileğiyle” yazılı sertifika verdi.


Zeybekci, ilk fidan sertifikalarından birini şehit annesi Münevver Hatipoğlu adına düzenleyerek kendisine teslim etti. Etkinliğe AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Kadın Kolları yöneticileri de katıldı.


Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kadınların ağırlıklı çalıştığı Akar Tekstil’i de ziyaret eden Zeybekci, yetkili Nihal Fidan’dan üretimleri hakkında bilgi aldı, çalışma atölyelerini gezerek kadınlara karanfil verdi.


Zeybekci, fabrika yönetimince tahsis edilen alanda sosyal sorumluluk projesi yürüten belirli bir yaş üzerindeki kadınların oluşturduğu “Altın Kızlar Atölyesi”ni gezdi. Hazırladıkları tekstil ürünlerini satarak öğrencilere burs sağladıklarını anlatan kadınların ürünlerini sergilemek üzere ayda bir gün yer tahsis edilmesini istediği Zeybekci, “Nereyi isterseniz orayı tahsis edeceğim” sözünü verdi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin