YILMAZ:GAZİEMİRLİLER MİLLET BAHÇESİYLE NEFES ALACAK!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

YILMAZ:GAZİEMİRLİLER MİLLET BAHÇESİYLE NEFES ALACAK!

Facebook'ta paylaş
Cumhur İttifakı’nın Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz “Bizim dönemimizde ilçemize akciğer niteliğinde yeşil alanlar kazandıracağız. Aktivite alanları kazandıracağız” dedi.
04/03/2019 , 19:18:14

Seçim kampanyasındaki yoğun çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Cumhur İttifakının Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz doğaseverlere yeşil alan sözü verdi. Ekibi ile birlikte ezber bozan projeler hazırladıklarını vurgulayan Nazmi Yılmaz, halkın sorunlarına geçici değil gerçek çözümler üreteceklerini ifade etti. Başkan adayı Yılmaz, “Görüştüğüm vatandaşlarımızın büyük bir bölümünde yeşile hasret var. Bir özlem var. Uzaklara gitmeden yürüme mesafesinde doğa ile iç içe olmak istiyorlar. Doğal yaşam alanlarında aktiviteler yapmak istiyorlar. Milletinin öz bağrından çıkan bir başkan adayı olarak ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bizim dönemimizde ilçemize akciğer niteliğinde yeşil alanlar kazandıracağız. Aktivite alanları kazandıracağız” dedi.

 

Hızlı şehirleşme nedeniyle bahçeli olan evlerin tükenme noktasına geldiğine vurgu yapan Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, milletin bahçe sevdasına 1 Nisan’da kavuşacağını söyledi. Başkan adayı Yılmaz, “Millet Bahçesi yapacağız. Bahçenin bir bölümünde gölet ve etrafında mesire alanı olacak. Yürüyüş parkurları olacak. Ağaçlandırılacak olan bölgenin içinde botanik parklar, çocuk oyun alanları, organik tarım bahçeleri gibi farklı aktiviteler yapılabilecek. Seyir ve Gözlem Kulesi, Kültür Terasları, Aktivite Çayırları, Kadın Aktivite Merkezi bu yerleşkenin içinde olacak. Halkımızın talepleri doğrultusunda farklı dokunuşlarda yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin