Halil Arda:Pusula Görevi Göreceğim, Yol Gösterici Olacağım.
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Halil Arda:Pusula Görevi Göreceğim, Yol Gösterici Olacağım.

Facebook'ta paylaş
27/02/2019 , 16:38:34

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil ARDA, Aktepe’de düzenlenen buluşmada Aktepe ve Emrez Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarının da katılımıyla gerçekleşen buluşmada Arda; ” Mahallenin kurulduğu yaklaşık 40 yıl öncesinden itibaren Aktepe’nin tarihine, kültürüne, bağlarına hakimim. Anadolu’nun farklı yerlerinden Gaziemir’e gelerek,   Aktepe Mahallemizi memleket edinerek, kültür zenginliğimizi arttırdınız. Aktepe ve Emrez Mahallelerimizden birçok dostluklarım var. Sorunlarınızı, isteklerinizi çok iyi biliyorum. Seçildiğim ilk günden itibaren belediyenin sorumluluk alanına giren tüm eksikleri ekibimiz ile beraber gidermek için çok çalışacağız.” diyerek sözlerine başladı.

İş ve İstihdam Eğitim Merkezi (İİSEM) ile çözüm üreteceğim

 

Belediye başkanlığımda belediyenin kadınlara, gençlere, çocuklara yol gösterici olacağının, pusula görevi göreceğinin altını çizen ARDA; “Gaziemir’deki sanayi kuruluşlarının, ticarethanelerin kapısını tek tek bizzat çalacağım. İstihdam ihtiyaçları doğrultusunda aranılan kriterlere yönelik işe ihtiyacı olan kardeşlerime İş ve İstihdam Eğitim Merkezi’nde (İİSEM )eğitimler vereceğiz.  Kardeşlerimizi hem meslek sahibi yapacak hem de bu sayede kolaylıkla istihdama kazandıracağız.

Lise ve üniversitede okuyan gençlerimizin yurtdışı eğitim burslarını araştırma konularında yol gösterici olacağız. Belediyemiz her kesimden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik olarak pusula görevi görecektir.

 

Bu kenti Hep Birlikte Yöneteceğiz

 

Arda: “Size karşı her zaman dürüst olacağım. Yapamayacağım, yetkilerimi aşan, hiçbir konuyu seçim kampanyası boyunca yapacağım diye söz vermeyeceğim. Beni Aktepe’de çok sık göreceksiniz. Gaziemir için bir hayaliniz var ise, bir projeniz var ise başkanlığım döneminde bana bunu anlatın. Memnun olurum. Gurur duyarım. Derim ki bu projenin mimarı şu arkadaşımdır. Benim inandığım yönetim tarzı bunu gerektirir. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile bu kenti hep birlikte yöneteceğiz.” diyerek sözlerine son verirken,  mahalle sakinlerinden büyük alkış aldı.

 

 

 

 

 

sarnıçlı
01/03/2019 , 12:07:39
yerel seçim
Halil arda bu işi çok rahat yapar arkadaşlar kimse kendi kendine gelin güveğe olmasın eleştirmeye de hakkı yok bu böyle bilinsin şimdiden eleştiri okları kendisine yöneltenler var halil arda daha bşk.koltuğuna oturmadı yargısız infaz edilmeye çalışıyor bunlar ya art niyetli kişiler ya da ön yargılı olanlar yada çıkar ve menfati bozulan kişiler dir. Durduk yere daha bld. bşk. olmamış bir kişiyi kimsenin eleştirmeye hakkı yok.bu böyle bilinmeli sarnçlılar olarak halil arda bşk.adayımızın yanındayız beraberiz böyle bilinsin bizler menfate dayalı siyasette olmadık çıkar peşinde olmadık bizler yolumuza bu şekilde devam ediyoruz tam destek het desdek halil arda ile birlikte .
KAHRAMAN
28/02/2019 , 14:38:48
PUSULA
SAYIN HALİL ARDA ÇOK GERİ KALMIŞ, DÜNYADA ARTIK PUSULA VE KUTUP YILDIZI KULLANILMIYOR. KENDİNİ İLK DEFA PUSULA GİBİ GÖREN ŞİMDİDEN YAPACAĞI SAPMALARA KILIF HAZIRLIYAN BİRİNİ GÖRÜYORUZ..GAZİEMİR'İN PUSULAYA İHTİYACI YOK.
Emlak konutları
27/02/2019 , 21:11:09
sapmada olabilir
pusulalarda sapmalarda olabilir bunlar iki bölüme ayrılır: 1. Yapay sapma (deviasyon) 2. Doğal sapma (varyasyon) bilinmesi ve yorumlanması dileklerimle!!!!
Seydiköylü
27/02/2019 , 18:25:13
Büyüksün Halil Arda
Dediğiniz herşeyi yapacak bilgibirikimine sahipsiniz.şimdiden hayırlısı olsun abim
Gaziemir
27/02/2019 , 18:23:00
Yolunuz açık olsun.
Başkanım siz hayalleri idealleri olan insansınız.Yolunuz açık olsun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin