Karamollaoğlu İzmir’deydi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Karamollaoğlu İzmir’deydi

Facebook'ta paylaş
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İzmir’de belediye başkan adayları için düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Karamollaoğlu, "Biz oylarımızı artırmak için bu seçime girmiyoruz, biz bütün yerlerde seçimi kazanmak için seçime giriyoruz. Hep birlikte Türkiye'nin umudu olduğumuzu göstereceğiz" dedi.
25/02/2019 , 09:31:01

Saadet Partisi’nin İzmir’deki belediye başkan adayları için düzenlenen tanıtım toplantısı, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Parti bayrakları ile süslenen salonda üzerinde ‘Dürüst başkan dürüst yönetim’ ile ‘Cepsiz ceketliler işbaşına’ yazılı pankart asıldı. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şerafettin Kılıç, ilçe belediye başkan adayları, SP İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan ile çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Salondaki kalabalığa seslenen SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ve yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. İzmir'de Milli Görüşbelediyeciliğini daha önce Kemalpaşa'da gördüklerini  kaydeden Temel Karamollaoğlu, "Sizlerde seçimlerin kazanılmasına yönelik bir kararlılık görüyorum. Bu kararlılık başarımızın göstergesi olacak. Biz İzmir'i daha yakından tanıyacağız İzmirli bizi daha yakından tanıyacak. Biz bütün adaylarımız ile 'varız' dedik ve inşallah bütün adaylarımız ile birlikte İzmir'de bir destan yazacağız. Dört hanım adayımız olması bizde ayrı bir umut oluşturuyor. 'Cepsiz ceket' ile yola çıktık. Ne demek cepsiz ceket. Yemeyeceğiz. Kimsenin de devletin milletin malına el uzatmasına fırsat vermeyeceğiz. Yani kesinlikle yedirmeyeceğiz. Liyakate önem vereceğiz. Bir görevi en iyi yapacak olan ehline vereceğiz." dedi.

‘YOLSUZLUKLARIN DELİĞİNİ TIKAYACAĞIZ’

Karamollaoğlu hizmet götürürken en çok oy aldıkları yerlere değil, en ciddi ihtiyaç olan yerlere eğileceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bizim israf anlayışımız iktidardan farklıdır. Bize göre halkın yararına olmayan her türlü harcama israfa girer. Kontrol edilemeyen, kaybolan giderleri, israfı tıkayacağız. Yolsuzlukların deliğini tıkayacağız. Biz farklıyız, aynı zamanda herkesi kucaklayacağız. Yeni bir anlayışa ihtiyacımız var. Kimseye hakaret etmeyiz, küçümsemeyiz, yalan kesinlikle söylemeyiz. Haram bizim boğazımızdan aşağı inmez. O nedenle biz farklıyız. Bizim iktidara gelmemiz bereket kapılarının açılması demektir. Adaylarımız her yerde aynı hizmetin günışığına çıkması için çalışacak. "

‘BİZDEN BAŞKA HİÇBİR PARTİ ÇÖZEMEZ"

SP Lideri Karamollaoğlu, ekonomi ve tarım politikalarını da eleştirerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye’de borçlu olmayan kesim kalmadı. Esnafımız, sanayicimiz, çiftçimiz, işçimiz, devletimiz borçlu. Bütün borçları devlet konsolide etmediği müddetçe borçlar ödenmez. Önce bunu ikna edecek akıl lazım. Sonra da uygulayacak cesaret lazım. Türkiye’nin birikimlerinin tamamına yakını satıldı. Bütün fabrikalar, tesisler satıldı. Siz bir ülkeyi, onun en kıymetli hazinesi olan üretim tesislerini satarak güçlendiremezsiniz. İki milyon arazi ekilmiyor. Ülkede ekonomik kriz var. Senin 'yok' demenle bu iş ortadan kalkmıyor. Üretimi artıracaksınız, üretimi destekleyeceksiniz. Üretim artmadan bir ülkede işsizlik çözülmez, ülke zenginleşmez. Gelir dağılımında adalet sağlanmaz. Bu arkadaşların kitabında 'üretim' sözcüğü yazmıyor. Kaldırmışlar. Ciddi bir iddiada bulunacağım. Bu problemleri Türkiye’de bizden başka hiçbir parti çözemez."

‘İZMİR’E HİZMET ETMEK İSTİYORUM’

SP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şerafettin Kılıç ise İzmir’e hizmet etmek istediğini söyledi. Halka efendi değil hizmetkâr olmanın gayreti içinde olacağını aktaran Kılıç, şunları belirtti: “Halk bizi seçerse emanete sahip çıkacağız. Bu emanete layık olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Görevimizi alnımızın akıyla, camiamızın başını öne eğdirmeden yapacağız. Herkesi kucaklıyor ve herkesten oy istiyoruz."

Kemalpaşa Adayı Mehmet Ali Özüdoğru da, İzmir’de Milli Görüş belediyeciliğini halkla tanıştırdığını vurgulayarak, görev yaptığı dönemde Kemalpaşa’yı hizmet yönünden Türkiye’de bir numara yaptıklarını dile getirdi.

Karşıyaka Adayı Avukat Hatice Değerli ise, Milli Görüş çatısı altında toplanma vakti geldiğinin altını çizerek, kimsesizlerin kimsesi, çaresizlerin çaresi ve umutsuzların umudu olmak için çalıştıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından, adaylar sahneye davet edildi.

SP’NİN İZMİR’DEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Şerafettin Kılıç

Aliağa: İsmet Topal, Balçova: Seyfullah Özbek, Bayındır: Ayhan Bilgi, Bayraklı: Vedat Kolukısa, Bergama: Halit Gül, Beydağ: Mustafa Bekar, Bornova: İbrahim Orakçı, Buca: Ceren Kara, Çeşme: Abdulmelik Yüceer, Çiğli: Muhsin Gircude, Dikili: Mustafa İnan, Foça: Paşalı Feyiz, Gaziemir: Ömer Çağlar, Güzelbahçe: Osman Tunç, Karabağlar: Mümin Baştürk, Karaburun: Zekeriya Yılmaz, Karşıyaka: Hatice Değerli, Kemalpaşa: Mehmet Ali Özüdoğru, Kınık: Selim Özcan, Kiraz: Mesut Sertkaya, Konak: Mustafa Erduran, Menderes: Hamza Demir, Menemen: Servet Yıldız, Narlıdere: Halil Yalçınkaya, Ödemiş: Şahap Bozkurt, Seferihisar: Zehra Çakar, Selçuk: Mine Güzel, Tire: Mehmet Ekmen, Torbalı: Kasım Ocak, Urla: Harun Güneş.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin