GAZİEMİR’DE ADAY LİSTELERİ BELLİ OLDU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

GAZİEMİR’DE ADAY LİSTELERİ BELLİ OLDU

Facebook'ta paylaş
Belediye Meclis Üyelikleri Aday Listeleri Gaziemir İlçe Seçim Kurulu’na teslim edildi. Cumhur İttifakı listesinde MHP 5 isimle yer alırken, Millet İttifakı’nda İyi Parti 1 isimle yer aldı.
19/02/2019 , 21:33:39

Gaziemir’de seçimlere katılacak siyasi partiler aday listelerini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti.

Ak Parti’de aday listeleri İlçe Başkanı Erol Kaya tarafından teslim edilirken, CHP’de ise İlçe Başkanı Kasım Özkan yerine bir başka isim listeleri ilçe seçim kuruluna teslim etmesi dikkat çekti. Gün boyu CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın telefonunu kapalı tutması siyasi kulislerde en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

AK PARTİ’DE METİN TAŞKIN ve SELAHATTİN ŞAHİN SÜRPRİZİ

Cumhur İttifakı’nı oluşturan Ak Parti ve MHP’nin aldığı ortak karar gereği ittifak Gaziemir’de Ak Parti listeleriyle seçime girdi.

Cumhur İttifakı’nın Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz resmen aday gösterilirken, MHP Belediye Meclisi Üyeliği Aday Listesi’nde 5 isimle yer aldı.

2018 Milletvekili Genel Seçimleri MHP İzmir Milletvekili Adayı Selahattin Şahin Ak Parti Belediye Meclisi’nde Liste 1.sırayı aldı.  Meclis üyesi aday listesinde MHP’li diğer isimler Aydın Kemahlı 9.sırada, Mehmet Sait Sert 19., Kamil Gencer 20.sırada ve Murat Koç Kontenjan 2. Sırada belediye meclis üyesi adayı oldu.

Ak Parti Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi’nde en sürpriz aday ise Kontenjan 1.sırada yer alan isim oldu. Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın Kontenjan 1.sıradan belediye meclis üyesi adayı gösterildi. Siyasi yaşamına Anavatan Partisi’nde başlayan Metin Taşkın aynı partiden 1985 ve 1989 yılları arasında Konak Belediye Meclisi Üyeliği yaptı. Gaziemir’in ilçe yapılarak yeniden belediye statüsüne geçtiği dönemde ANAP Gaziemir İlçe Başkanlığı yapan Metin Taşkın 1992 ara seçimlerinde ve 1999 seçimlerinde partisinden Gaziemir Belediye Başkan Adayı oldu. ANAP’ın siyasi yaşamına son vermesinin ardından AK Parti’ye geçen Metin Taşkın ilçe kongrelerinde delegelik yaptı.

2009-2014 seçimlerinde iki kez üst üste Gaziemir’de Belediye Başkanlığı’nı kazanarak yerel iktidar olan CHP’de beklendiği üzere açıklanan aday listeleri parti içinde tartışma yarattı.

İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın yerine CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen bir isimin aday listelerini teslim etmesi siyasi kulislerinin hareketlenmesine yol açtı. Halen belediye meclis üyesi görevinde bulunan ve yeniden aday adaylığı müracaatı yapan isimlerden Emin Aksoy 4.sırada, Ünal Işık 8.sırada, Bengü Yapıcı Sayköse 12.sırada, Ömer Koç 26. ve Fatma Tınastepe 27.sırada yer bulabildi.

Millet İttifakı’nın diğer ortağı İyi Parti Gaziemir’de belediye başkan adayı çıkarmazken CHP listesinde 1 üye ile belediye meclis üyesinde temsil edildi. İyi Parti kontenjanından Av.Leman Emin 5.sırada belediye meclis üyesi adayı gösterildi.

HDP GAZİEMİR’DE SEÇİMDE ADAY GÖSTERDİ.

(Ayrıntılar daha sonra)

Vatan Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adayı Listesi veren partiler arasında yer aldı.

İŞTE O LİSTELER

CHP GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HALİL ARDA.

GAZİEMİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ;

 

1-NECATİ KIRMAZ,  2- AV.İZEL ZENGİNOBUZ DERİNSU,  3- İLHAN ÖZKÖSE,  4- EMİN AKSOY, 5-AV.LEMAN EMİN, 6-SERCAN DOĞAN,  7- NİMET ŞEKERCİOĞLU,  8- ÜNAL IŞIK,  9- MERAL YİĞİT, 10- NEVİN MUTLU,  11- NİLGÜN KARADENİZ,  12-BENGÜ SAYKÖSE,  13- LEVENT ÇAĞLARSU,  14- CEMAL ÇALIŞKAN,  15- TAHİR TÜRKBAY,  16- MURAT SERİN,  17- ALİ KAVASU,  18- HASAN ŞAKAR,  19- DUDU ACIKGÖZ,  20- SERAP KAN,  21- MAHMUT ŞAYLAN,  22- MEHMET SALİH SEYHAN,  23- MEHMET TOPSAKAL,  24- SEMİH ABACI,  25- İBRAHİM GÜNGÖR,  26- ÖMER KOÇ,  27- FATMA TINASTEPE,  28- İSMAİL ÖZALP;  KONTENJAN 1- İBRAHİM ÖZKARA, 2- ALİ EKBER SARIGÜL, 3- LÜTFÜ ÖZCAN LİSTE YEDEK 1- KEMAL DEMİRCAN, YEDEK 2- İSMAİL ÖZÇELİK.

 

AK PARTİ

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NAZMİ YILMAZ.

GAZİEMİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ;

1 -SELAHATTİN ŞAHİN, 2- ALİ GÖNEN,  3- ALİ SORGUN ÖZBAĞCI,  4-NURAY ÖZTÜRK,  5- UĞUR İNAN ATMACA,  6- EJDER ÖZTOP,  7- ENVER İŞİNİBİLİR,  8- OĞUZ SEYRAN,  9- AYDIN KEMAHLI,  10- TUĞBA AKSOY,  11- HÜLYA CİCİ,  12-AV. ŞERAFETTİN GÜCÜ,  13- RÜŞTÜ MENEKŞE,  14- ŞEHMUZ ASLAN,  15- ARİF HEPKAVALALI  16- YUNUS KESKİN,  17- AYDIN ATASOY,  18- ERDEM KESKİN,  19- MEHMET SAİT SERT,  20- KAMİL GENCER,  21- FERHAT KAYA,  22- SÜLEYMAN SIRRI YAVAŞ  23- ZÜLFÜ ÇETİNKAYA,  24- ŞÜKRÜ GÜL,  25- ENGİN İLTER,  26- FERİDE KAYA,  27- SİNEM SOLMAZ,  28- LÜTFİ YILDIZ  KONTENJAN 1- METİN TAŞKIN,  2- MURAT KOÇ,  3- MURAT ELÇİKOCA.

…..

Daha fazla ayrıntı ilerleyen saatlerde…

 

 

 

MURAT SARI
25/02/2019 , 13:43:56
YAZIK ETTİN
Sevgili ahmet yorumunda mahalle dağılımına önem vermişşin diye yazmışsın. Bak güzel kardeşim 4.000 (dörtbin)seçmeni olan emrez mahallesinde listelerde 1'i yedek olmak üzere 3 kişi yazılmış. 6.500(Altıbinbeşyüz) seçmeni olan Aktepe mahallesinde 2 tane aday adayı var iken, Gaziemir'de ikamet eden birini 2. sıra kontenjan adayı diye aktepe mahallesi seçmenine yutturmaya çalışıyorlar. iyi incele listeyi göreceksin. Bu mudur adaleti, bu mudur tarafsızlığı, bu mudur eşitliği karar sizin.
aktepeli
22/02/2019 , 14:45:30
gelme
Bu chp li adayın Aktepeyi seçimlerden sonra yok sayacağı açık seçik belli iken, zahmet edip buralara hiç gelmesin. Gerçi bugün pazara gelmiş mahşeri !!! bir kala balıkla geziyordu. Yazık çok çok çok yazık. Bide parti bunu aday yapmış. Dostlar alışverişte görsün. Gaziemir de DEĞİŞİM şart oldu.... AK belediyecilik belki daha hayırlı olur. Beş senedir Menderes te görülüyor. AKILLI OLMAK LAZIM.
gaziemirseçmen
22/02/2019 , 13:55:17
chp listesinde 9-10-11-16-17-19 sırasında olanların bana gaziemirde tanınmışlığını ve ne kadar katkı koyabileceklerini biri açıklayabilirmi.
Partili
22/02/2019 , 09:53:04
nokta
19 Şubat' tan itibaren yazılan yorumları dikkatle okudum. Herşey 2x2= 4 ise vede değişmiyorsa, yorumların % 99 u bu adaya ve ekibine OY verilemez NOKTA
Chp
21/02/2019 , 23:00:42
Ne birliği
Bu saatten sonra elele versek birlik olsak ne olacak neye yarayacak. Başımızdaki kemal kılıçdaroğlu yapacağını yaptı zaten herşeyi dağıttı yerle bir etti. Biz bu saatten sonra toparlamaya çalışsakta zor çokkkk zorrr. Bizler hala başkan adayları yok listelerle uğraşıp dururken akp çoktan oyları topladı bile. Haydi bizlere geçmiş olsun chp haydi geçmiş olsun gaziemir
Vedat
21/02/2019 , 22:55:53
Artık değişim şart
Liste tam bir fiyasko. Belliki halil arda ilçe yönetimiyle birlikte yapmamış bu listeyi. Ve duyumlarıma göre şuanda halil arda ve ilce yönetimide birbirlerine ters düşmüş araları açılmış. Bu durumda seçimin kazanılmasının bırakın zora düşmesini şimdiden kesin kaybetmiş gözüyle bakın. Zaten bir chp li olarak bir degisim olsun akp gelsin diyorum ben. Bu iç savaşlar bitsin de herkes bir rahat etsin gaziemirde kavgalar savaşlar göreceğine güzel bir hizmet görsün artık.
Ahmet
21/02/2019 , 22:52:32
Bravo
Halil Arda abi aynı kalemden çıkma bu kadar tepki alıyorsan doğru yoldasın demektir. Listendekilere baktım, diğer adayları destekleyen Meclis Üyelerini de almışsın, genç, kadın, eğitim ve liyakata da önem vermişsin, mahalle dağılımına önem vermişsin, seni tebrik ediyorum abicim. Yolun açık olsun, allah utandırmasın.
Partili
21/02/2019 , 22:41:56
yazık....
Ayın ondokuzundan buyana yapılan yorumlar, olayın ne kadar vahim bir hal aldığını göstermektedir. Son beş yıldır ABDULLAH ARDA meydanına çıkmayanlar şimdi herkesten çok halkçı oldular. Yemezler beyler. Örgüt desteği yok, geri kalan aday adaylarının net olmamakla beraber olumsuz tavırları (kim ne derse desin herkesin içinde kanayan yara) ve destekleri varmı! yokmu! (sandıkta belli olacak) belli değil. Otuzbeş yıllık CHP liyim böyle saçma sapan işler hiç görmedim. Bu küslük ve huzursuzluklarlamı seçim çalışması ! .? Ankara zaten tozuttu. Pazar günü Buca adayını " MAHŞERİ ! " kalabalıkta ilan edip, alkışlatacaksın sonra pardon deyip al aşağı edeceksin. Bugün o adayın annesi hüngür hüngür ağlıyordu! Yazıklar olsun ANALAR AĞLMAYACAK diyenler A
Genç devrimci
21/02/2019 , 18:51:18
Chp
Hani nerede ital başkan Kasım Özkan \r\nHani nerede \r\nAbdurrahim nursoy \r\nAli Kaya \r\nŞenay çavdar \r\nMehmet Ali Yalçın \r\nRamazan Özkan \r\nCem koç \r\nAydın tülü\r\nYılmaz Agirtas\r\nMuhiddin Mert\r\nNeriman balcı\r\nNeredeler \r\nKomisyonlardan istifa Edip ahkam kesenler \r\nBelediye başkanını yerden yere vuranlar \r\nSize kalmadı \r\nCHP de bitirdiniz belediyeyi de bitirdiniz \r\nCıkarlarınız olmayınca baş kaldırdınız \r\nZor duruma düşürmek için belediye başkanını yerin dibine soktunuz \r\nAyyaş dediniz hepiniz dosyalar göturdunuz Ankara\'ya ama kalmadı degilmi\r\nSiyasi hayatınız bittiği gün 31 Mart günü \r\n
UMUR BEY
21/02/2019 , 17:29:25
YAZIK
Anlaşılan bu liste örgütün değil aday ın listesi.örgüt desteğini arkasına alamayan ADAY SEÇİM KAZANAMAZ.
21/02/2019 , 14:05:07
Olumsuz yorum yapanları çıkarları doğrultusunda hareket eden insanlar olarak nitelendirmek yorumuna katılmıyorum. Şu ana kadar yazılanlar arasında zaten belirtilmiş sebepleri. Tepeden hazırlanmış listeler ile olmaz bu seçim. Çalışanın hakkını vereceksiniz. Yıllarca 10 metre kare alandan dışarı çıkmadan siyaset yapmak kolay...
Seydiköy canavarı
21/02/2019 , 14:03:02
Yerel Seçim
Önümüz yerel seçim,olumlu yada olumsuz görüşler olacaktır.Bu olumsuz yorumları yapanları merak ediyorum kendileri müthiş insanlar olsa gerek.Bu listeye 1000 kişi yazılamıyor,olacak kişi sayısı belli.Herkesi memnun etmek mümkün değil.Benimde olamasa da olur dediğim kişiler mevcut.Kim yazılsa eleştiri olacaktı.Listeye küsüp oy vermeyecek olanlar ,hizmet değil çıkar bekleyen kişiler olduğu aşikar.Daha yürünecek çok yol,yapılacak çok iş var.Çalışmaya başlamadan ön yargıyla kişileri eleştirmek alkol masalarında olanların değil, alnı secdede gözü parada olan hırsızların tarzıdır.Saygılarımla...
sarnıçlı
21/02/2019 , 13:28:23
yok
Gerçekten baktığım zaman listelere çok üzücü bir durum geçen dönem 4meclis üyesi verdiğimiz sarnıçtan şimdi sarnıçı tanımayan insanını bilmeyen 2 meclis üyesi yazılmış biri iyi parti kontenjanı onu yok sayıyorum diğeri de chp listesinden pati ile hiç bir bağı olmayan meclis üyesi dosyası bile almamış 49 kişi içinde olmayan aday soruyorum şimdi bu adylari kim önerdi sarnıçta bu gün 22000 seçmen oy kulanacak bu iki aday sarnıçta kim tanıyor kimi biliyor sokağa çıksalar merhabama demez kimse bence çok vahim bi durum bizler sarnıçı tanıyan sarnıça hizmet eden halkala iç içe olan meclis üyeleri görmek isterdik sarnıçta liyakat sahibi meclis üyeliğine baş vurmuş adaylarımız vardı neden listeye alınmadı geçekten çok vahim bi durum şim bu saatten sonrada bu iki meclis üyesi bayan arkadaşlar çıksınlar sokak sokak mahalel mahale gece gündüz gezip oy istesinler görelim ne kadar başarılı olacaklar bence martın sonu bahar çok zor olabilir 1 nisan şakası da olabilir diyorum Yapılan tercih sonucu.
Seydiköy canavarı
21/02/2019 , 12:29:46
Yerel Seçim
Önümüz yerel seçim,olumlu yada olumsuz görüşler olacaktır.Bu olumsuz yorumları yapanları merak ediyorum kendileri müthiş insanlar olsa gerek.Bu listeye 1000 kişi yazılamıyor,olacak kişi sayısı belli.Herkesi memnun etmek mümkün değil.Benimde olamasa da olur dediğim kişiler mevcut.Kim yazılsa eleştiri olacaktı.Listeye küsüp oy vermeyecek olanlar ,hizmet değil çıkar bekleyen kişiler olduğu aşikar.Daha yürünecek çok yol,yapılacak çok iş var.Çalışmaya başlamadan ön yargıyla kişileri eleştirmek alkol masalarında olanların değil, alnı secdede gözü parada olan hırsızların tarzıdır.Saygılarımla...
Hakiki Altı Oklu
21/02/2019 , 10:14:31
CHP
Zaman köstek olma zamanı değil destek olmanı zamanı, güzel işlerin altına imza atacaklarına inanıyorum. Endişeli olan partililer de merak etmeyin Gaziemir' de martın sonu bahar.
MEHMET MUTLU
21/02/2019 , 10:03:09
OLMADI
Allahını seven listeleri incelesin kim daha çok hizmet eder. kontejandan başlayalım akp: Metin Taşkın Murat Koç Murat Elikoca chp: İbrahim Özkara Ali Ekber Sarıgül Lütfü Özcan Haydi kıyaslayın Akp vizyon sahibi kişiler. Chp arkadaş kafa-kol ilişkileri ile seçilmiş kişiler haydi buyurun yorum sizin.
Sevgi Bahadır
21/02/2019 , 09:33:55
İşte Adalet
Teşekkürler CHP, teşekkürler Halil Arda, tertemiz bir aday , tertemiz bir liste siyasetten geçinenlere geçmiş olsun. Yolunuz açık olsun.
Gerçek seydiköylü
21/02/2019 , 08:57:13
Yorum
Türker bey neden benim yorumumu yayınlamıyorsunuz yoksa sizdemi taraf tutuyorsunuz. Tarafsız olup gerçek gazetecilik kimliginizi gösterereceginize inanarak yorumumu yayınlamanızı bekliyor olacağım. Saygılar.
izmirli
21/02/2019 , 08:21:49
el ele beraber
ARKADAŞLAR NEDİR BU KIZGINLIKLAR BIRAKALIM ARTIK ÇEKİŞMELERİ ZAMAN EL ELE BİRLİK ZAMANI LİSTEYE ALININCA İYİSİN ALINMAYINCA SENDEN KÖTÜSÜ YOK LÜTFEN BU AYRIŞMALARI BIRAKALIM HEP BERABER EL ELE BİRLİK OLALIM
Sol görüş
20/02/2019 , 23:17:58
Görmek lazım
Şimdi Halil arda beye soruyorum aday adayı iken örgütümle beraber hareket edeceğim diye tutulmayacak sözler neden verirsin hergün 1 saatimi ilçe başkanlığımda geçireceğim diyip bol keseden atarken iyi ama adaylığın kesinleşince nerede ilçe başkanlığı nerede ilçe başkanım kazım Özkan’ın görüşü seçim tren yolunun altında nerede Meclis listesini seydiköylü doldurmuşsun sarnıç dokuzeylül beyazevler binbaşı mahallerine insan birer tane Meclis üyesi yazmazmı yazık yazık şimdi seçim kaybedilecek cenebesini ilçe başkanım ve yönetimi çekecek onlara mal edilecek Gaziemirin en kalabalık ailelerinden olarak ben ve 7 sülalem bu başkan ve listesi için kılını kıbırdatmıcak
Ali
20/02/2019 , 22:34:05
Mart’ın sonu Bahar
Sana güveniyoruz ve inanıyoruz Halil Arda.Kendine listede yer bulamayan ve alt sıralarda olanlar eleştiri yapıyorlar ama Halil Arda’nın da tercih hakkı var ona da saygı duymak zorundalar.Martın sonu bahar.
Mustafa abi
20/02/2019 , 22:29:46
Başarılar
Başkan adayı Halil Arda’ya ve Meclis üyelerine başarılar dilerim.
Hakiki Seydiköylü
20/02/2019 , 20:33:18
Chp
Chp listesi temiz, dürüst siyasetin örneğidir. Güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Başarılar dilerim.
Atıfbey\'li
20/02/2019 , 18:19:41
Devrimci
Martın sonu AKP ye bahar oldu. Çakma aday ve yandaş listesiyle. Nerede demokrasi geçmiş olsun CHP
CHP li
20/02/2019 , 18:16:38
Çokkk yazık
Seçimi kaybetmenin yolunu bulan parti CHP... Bravo size..! Düne kadar partiye uğramayan, küfür eden ve başka partilere oy veren kişiler listenin en tepesinde; gerçekten emek verip gecesini gündüzüne katanlar liste dışı... Adayınız da listeniz de sizin olsun. Yarın istifamı verip AKP yede şimdiden hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum
Ahmet
20/02/2019 , 15:59:11
Çok yazık
Adsız arkadaş doğru söylemiş. Sadece akrabalar değil 10 yıldır belediyeyi çiftlik gibi kullanıp sadece atm yi kullanan çalışanlarda nasibini alacaklar. Kendilerine şimdiden geçmiş olsun diyom ve kötü günlerini izlemeyi bekliyom. Zaten chp bu listeyle secimi zor kazanır yazık oldu çok yazık
MEHMET MUTLU
20/02/2019 , 15:36:54
OLMADI
Sarnıç'ın 2B sorununu, Aktepe ve Emrezin Kentsel dönüşüm sorununu İktidar partisi adayı Nazmi YILMAZ'dan başkası çözemez.İyi düşünün.
Gaziemir li
20/02/2019 , 15:26:26
Gelen gideni aratir derler
Şimdi on yıl belediye başkanı Halil İbrahim i siz çok arayacaksınız \r\nAma sizler bu listeyle CHP en kötü tablosunu cizdiniz \r\nHalil ibo ise 60 yıl sonra sağdan aldığı gaziemiri Gaziemir yaptı tarih yazdı \r\nŞimdi sorarım \r\nRamazan Özkan nerede \r\nAbdurrahim nursoy nerede ( Halil ibo il genel meclis üyesi başkan yardımcısı yapmıştı )\r\nAli Kaya nerede \r\nCem koç nerede \r\nÖmer Koç nerede ( en sonda ) \r\nBengü saykose nerede ( 12 sırada )( Halil ibo onu il genel meclis üyesi yazmıştı ) \r\nKazım Özkan nerede ( afyondan geldi Halil ibo onu meclis üyesi yazdı ) \r\nElif böcek nerede \r\nFatma Tınaztepe nerede \r\nSaime uzun nerede \r\nMuhiddin mert nerede ( kontenjan aday yazmıştı ) \r\nYılmaz agirtas nerede \r\nBunlarin çoğunluğu Halil ibo ya baş kaldırdı \r\nNe geçti elinize hiç birşey haydi size güle güle \r\nKendinizi de yaktiniz CHP yide yaktiniz \r\nSizde buldunuz belanızı
ADSIZ
20/02/2019 , 14:40:22
CHP'nin sloganı olan Hak Hukuk Adalet'in ne kadar uygulanmadığını bu listede görmüş bulunmaktayız.
Secmen
20/02/2019 , 13:58:58
Liste
Ya arkadaşlar meclis listesi partilileri ilgilendirir seçmeni değil biz seçmenler olarak bu zamana kadar oy verdiğimizde başkan adayına verdik abartmayın oyuzden adaylar arasında en mantıklı olan HALIL ARDA oy vereceğim eğer senin ismin o listede olsaydı senin icin en mükemmel liste olurdu sadece çıkar çatışması o kadar
MEHMET MUTLU
20/02/2019 , 13:36:16
OLMADI
NAZMİ YILMAZ İLE BU SEÇİMİN KAZANANI AK PARTİDİR. VİZYONLU, İLKELİ, DÜRÜST, ADALETLİ BİR BAŞKAN NAZMİ YILMAZ. RAKİP HALİL ARDA SEYDİKÖY DIŞINDA PEK TANINMAYAN SOLCU VE ADALETLİ GEÇİNEN ASLINDA ÖYLE OLMAYAN KAFA-KOL İLİŞKİLERİ İLE İŞİNİ YÜRÜTEN CHP'DE EMEĞİ OLMAYAN PARTİ Yİ TANIMAYAN VE TANINMAYAN... SARNIÇ'TA 2B 'Yİ, AKTEPE'DE İKTİDAR İLE KENTSEL DÖNÜŞÜM SORUNUNU ÇÖZEBİLECEK BİR ADAY NAZMİ YILMAZ. HAYIRLI OLSUN. CHP'liler sizlerde kontenjanların meclise girmemesi için oylarınızı AK Partiye verin.
Hüseyin ÇİZMECİ
20/02/2019 , 12:08:21
CHP
Başarılar.
Hüseyin ÇİZMECİ
20/02/2019 , 12:06:27
CHP
Halil ARDA ve çalışma arkadaşlarına başarılar\r\nYolunuz açık olsun Her zaman yanınızdayız.
MURAT SARI
20/02/2019 , 11:48:27
ÇOK YAZIK
KONTENJANDAN ADAY YAZILANLARI TAKİP EDİN ŞİMDİKİ MAL VARLIKLARINI VE 5 YIL SONRAKİ MAL VARLIKLARINI ARADAKİ FARKI GÖRECEKSİNİZ. KONTENJAN BU BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. SANKİ MUHASEBE DÜKKANINA ADAM ALIR GİBİ BURASI KOSKOCA BELEDİYE HALİL BEY MÜŞAVİRLİK BÜROSU DEĞİL. SENDE TAKİP ET KONTENJAN ADAYLARINI GÖRECEKSİN.
Gaziemir CHP
20/02/2019 , 11:00:27
FATİHA
Rahmetli Sezai ve Tuborg Ahmet listede olsa daha çok fayda sağlardı... Ismarlama liste ile demek ki bu kadar oluyor!
Adsız
20/02/2019 , 10:30:53
Olmadı
Secim bitti sonuc belli. Şimdiden akp ye hayırlı olsun. Ben asıl merak ediyorum şimdi halil ibrahim başkanın belediyede çalışan birkaç çalışan, akrabasıyım diye gezinen o uzaktan çakma akrabaları ne yapacak acaba. Chp de gelse akp de gelse şimdiki gibi böyle rahatlığı bulamayacaklar. Eeee her güzel şeyin bir sonu vardır. Şimdi kötü günler sizleri bekliyor.
MURAT SARI
20/02/2019 , 09:53:58
ÇOK YAZIK
Kahvehane ve ev toplantılarında ben çok adaletliyim, dürüstüm, herkese eşit mesafedeyim diyen Halil ARDA gerçektende dediğin gibisin çoook adaletli ve dürüstsün yaptığın listelere bakınca belli oluyor adaletli olduğun. Sana ve avanelerine güle güle.
Çarşı
20/02/2019 , 08:30:16
Kocası kontenjan adayı karısı ilçe yöneticisi oh ne ala ...tek özelliği başkanın arkadaşı olan kişilerle bu seçim zora düştü
Gaziemir li
20/02/2019 , 05:08:37
Yazık
SUNU ANLADİK CHP GAZİEMİR VE İZMİR DE SECİM KAYBETMEK İCİN MUCADELE VERİYOR \r\nAKP YE HAYİRLİ OLSUN
Gaziemir li
20/02/2019 , 05:07:30
Tavsiye
O listede üç beş tane onurlu emekci emekten yana genç meclis üyesi var ben onların yerinde olacağım istifa ederim böyle bir listede olmaktan rahatsız olmadılar mı \r\nBen bile eski yönetici eski bir delege olduğum bu partiden istifa etmeye kadar geldim ve edeceğim de \r\nCHP bu gaziemiri çantada keklik zannetme miş fırında keklik zannetmis \r\nGenel merkeze ve il başkanlığına kim nasıl haber götürüyor bilmiyorum ki böyle bir düşünceye düştüler ve böyle saçmalıklar yaptılar
gaziemirli
20/02/2019 , 01:09:27
chp ye bir nisan şakası gelicek hazırlıklı olsun
Ulaştırma cad.
20/02/2019 , 00:19:38
Martın sonu neydi??
Bunca yıllık chpliyim bu kadar güzel bir AKP listesi görmedim. Chp bu listeyle 300metre gidemez. Ev hanımları çoluk çocuklar ve tahsili yetersiz bir sürü insan. Kimse kusura bakmasın akpnin listesi daha iş görür. İcerdi falan ama Halil ibrahim şenolu mumla arayacağız belliki:) Eğer amaç hizmetse bu saatten sonra benim oyum Akpye.
Gazi mah.
19/02/2019 , 22:30:49
Şok liste
chp listesinde ilk 26da izmirin en vizyonlu ilçesini yonetecek meclisinde bir tane üniversite mezunu teknik adam yok. Ne bir insaat muhendisi ne bir harita muhendisi ne bir mimar ne bir makine muhendisi.kim girecek bu imar cevre komisyonlarina. Kim anlayacak meclise gircek konulari yazik ki ne yazik. Bir tek necati kirmaz var inşaat muhendisi onunda secim kazanilirsa teknik işlerden sorumlu baskan yardimcisi olacagi konusuluyor oyle olursa komisyon uyeside olamaz. Hadi diyelim hukuk komisyonuna gelen konulari izel hanim ile iyi partili leman hanim avukat olarak cozmeye calisir. Gerisi nerde. Belediye encümenine kim hakim olacak saka gibi 4 tane ilkokul 2 tane ortaokul mezunu 7 8 tane lise mezunu meclis uyesi adayi koymuslar. şok liste şokkk
Gaziemir li
19/02/2019 , 21:51:47
Vur kadehi
Eh be Halil Arda seni ben solcu emekçi emekten yana olan biri bilirdim 80 öncesi ve sonrasındaki dik duruşuyla bilirdim ama öyle bir darbe vurdun ki 1999 da baraj altında kalmasına sebep olan zihniyet bile bu kadar zarar vermedi \r\nBu listede en emekçi adam Levent çağlar su kardeşim \r\nSonunda mücadele ederek listeye girmiş \r\nDiğerlerini al muhtar adayı yapsan oy alamazlar çoluk çocuk ile bu işler olmaz \r\nBen o listede Özdinç hocayı görmek isterdim \r\nÖmer Peker\'in görmek isterdim \r\nDevrimci solcu bir zihniyet ile yetişmiş parti emekçisi insanlar nerede \r\nSen almışım umut Tekin\'in kadın kolları listesini almışsın direk yazmışsın \r\nYazık ettin yazık \r\n31 Mart gecesi efkardan içersin artık soğuk soğuk suları
Gaziemir
19/02/2019 , 21:44:47
Facia
Tepeden inme adaylarla bu olmadı CHP, martın sonu bahar değil artık.\r\n\r\n\r\n
Dışarıdan
19/02/2019 , 21:31:19
Toplama kampı
Halil İbrahimin adamı cemal çalışkan listede nursoyun adamı Bengü sayköse listede her devrin adamı emin Aksoy listede kazanamaz lar da kazanırlarsa bile ilk grup toplantısı karakolda biter :)
vatandaş mehmet efendi
19/02/2019 , 21:28:09
Neden sonuç
elde edilmiş sonuclara bakarak nedenlerini geçmişte aramak. Aday olsun yerli olsun zihniyetiyle başkan belirlersen sonuc yerli olsun mecliste bizden olsun olur araya 1.2 hdp li eklersin 1.2 iyi partiliyle süslersin içinde coluk çocuğuda atalarinin soyadi mirasi diye yazarsin neeeee oldu yerli c.h.p oldu. hayirli işlerrrr
Gerçekçi
19/02/2019 , 21:16:45
Mart Kapıdan Baktırdı
Partili
19/02/2019 , 21:11:20
Tebrik
Başkanım yüce gönüllü başkanım kendisine selam vermeyen,kaçan kadın kolu başkanına bile listede yervermiş.
Seydiköylü
19/02/2019 , 21:02:25
Yolun açık olsun Başkan
Seydiköyümüzün yerli başkan adayı Halil Arda ya başarılar .seninleyiz Başkan merak etme \r\nYolun açık olsun
Tarafsız
19/02/2019 , 20:58:52
Olmadı
Bu liste hiç olmamış. Şimdiden secim kaybedildi. Kendi elinizle ak partiye secimi verdiniz. Haydi geçmiş olsun.
Partili
19/02/2019 , 20:57:07
Hapı yuttu
İşin ehli olmayan bir doktorun eline düşen hastaya, doktor sormuş. Nasılsınız dün verdiğim hapı yuttunuzmu? Hasta iç çekerek: Ben asıl senin eline düştüğüm anda hapı yuttum demiş. Bu chp ilçe başkanlığı işin ehli olmayan başkana düştüğünde hapı yuttu. Uzantıları ve artçı sarsıntılarıda bu listelerden sonra DEPREM yaratır.
Yeşil mah.
19/02/2019 , 20:47:01
Gök gürültüsü
Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş.Bir gün eşi Sokrates'e verip veriştirmiş, ağzına geleni söylemiş. Bakmış kocası hiç bir tepki göstermiyor; bir kova suyu alıp başından aşağı boşaltmış. Sokrates gayet sakin; Bu kadar gök gürültüsünden sonra bir sağanak zaten bekliyordum demiş. Bu CHP listesi sağanak yağdıracağa benziyor. Yazık yazık çok yazık ettiniz. İşleri liyakatsız kişilere verirseniz sonucuna katlanırsınız..
Ali uslu
19/02/2019 , 20:46:26
Yazık
Gaziemirde seçim kaybetmek için yapılacak en güzel liste mahalle dengelerinin yok sayıldığı bu tablo akp nin ciddi oyla seçim alması demektir
aktepeli
19/02/2019 , 20:02:32
vay vay
Vay vay vay listeye bak. Listeye. CHP nin dibine ATOM bombası koydunuz. Hayırlı işler olsun. Mart' ın sonu........................!!!
Seydiköylü
19/02/2019 , 19:37:21
Çarşı
İlhan özköse nereden çıktı yahu,amacınız seçim kazanmakmı,sarhoş masalarında gönül eğlendirmekmi.yazıklarolsun.
Gaziemir li
19/02/2019 , 18:59:35
Yazık ettiniz
Yazık ettiniz CHP ve onca yıllık emeklere \r\n60 yıl sonra kazanılan bir belediyeyi ellerinizle teslim ettiniz akp ye \r\nBu liste ile muhtar adayı olunmaz yazık ki çok yazık

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin