AK PARTİ ADAYI YILMAZ'DAN İZSU ELEŞTİRİSİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

AK PARTİ ADAYI YILMAZ'DAN İZSU ELEŞTİRİSİ

Facebook'ta paylaş
15/02/2019 , 10:38:37

Seçim kampanyası sürecinde Gaziemir’i bir kez daha karış karış gezen Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz çok sayıda sokak ve caddede İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (İZSU) patlak boru hatlarından akan sular nedeniyle vatandaşın mağduriyet yaşadığını ifade etti. Yapılan ihbarlara İZSU’nun ilgisizliğinden yakınan vatandaşlarla görüşen Yılmaz, “Sular boşa akıyor maalesef İZSU bakamıyor. Millet su baskınlarından korkuyor. Akan sularla oluşan hendeklerin arasında arabalar yol bulmaya çalışıyor. Lastikler yarılıyor, araçların alt takımları kısa sürede dökülüyor. Hemşerilerimizin can ve mal güvenliği büyük risk altında. İZSU’yu ivedilikle göreve davet ediyorum”dedi.

 

İçme suyunun her millete nasip olmayan milli bir servet olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, milli değerlerin korunması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış ve bu yönüyle ecdadımızın bizlere emaneti olan ülkemizin ortak değerlerine sahip çıkılması gerekir. Gaziemir’de boşa akan içme suyu milletimizin ortak malıdır. Onda tüyü bitmemiş yetimin de hakkı vardır. Boşa akan her damla suyun parasını vatandaştan almasını bilen İZSU milletimizin sabrını daha fazla zorlamasın”sözleriyle tepkisini gösterdi. 

GAZİEMİR’İN İŞİ GÖNÜL İŞİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinin Gaziemir ilçesini açıkça umursamadığını belirten Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, “Gaziemir’in neredeyse her sokağında ve caddesinde içme suyu boru patlağı var. Demek ki altyapı eksiği var. Boru hatlarının yenilenmesi, yolların yenilenmesi lazım. Su patlaklarına acilen müdahale edilmesi lazım. Denizli’de yaptığı Belediye Başkanlığı ile büyük başarıya ulaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybekci ile birlikte Gaziemir’in unutulmuşluğuna son vereceğiz. Gaziemir’e gönülden hizmet etmeye biz hazırız. Boru hatlarının ve yolların yenilenmesine varız. Bunu birlikte başaracağız. Milletimiz farkı görecek”şeklinde konuştu.  

 

 
 
 
GAZİEMİRLİ
16/02/2019 , 09:32:19
Sayın başkan adayı kaç aydır ilçe başkanlığı yaptınız ilçemizde o zamanda geziyordunuz Gaziemir in sokaklarında . Yollardaki bu çukurlar , su patlakları yeni mi oluştu keşke o zamanlarda dile getirseydiniz, gönülden hizmet seçildikten sonra olmaz .Belediye başkan adayı olunca mı gördünüz bunları
Mustafa
15/02/2019 , 14:55:45
Seninleyiz Nazmi Yilmaz Başkanımız Gaziemir Belediyesi Başkanımız
Seni seviyorum Nazmi Yılmaz Başkanım Gaziemir Belediyesi Başkanımız Nazmi Yılmaz ı sevmeyen toz duman olsun Allah seni korusun inşaallah
Partili
15/02/2019 , 14:30:53
çözecek
İnsanlar ile uyum içerisinde yaşamak, öfkeyi yenebilmek, zorluklara karşı tahammül ve bunun gibi hayatın gerçekleriyle yüzleşme noktasında insanın hayat dersine ve tecrübelerine muhtaç olduğu göz ardı edilmemelidir. İşte tamda bu noktada ilçemizin iktidar nimetlerinden faydalanması önemlidir. Mevzu Gaziemir ise gerisi teferruattır.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin